Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy kell nőként párt keresni?
Mert nekem nem megy.
(Férfiak válaszára bocsánat, de nem vagyok kíváncsi, nem őket kérdeztem.)
1. add önmagad
2. légy vidám, sugározzon rólad az életöröm :)
3. légy ápolt
4. légy csinos
5. légy sportos
6. légy határozott és céltudatos
7. légy nyitott, őszinte és barátkozós
(én még mondjuk se nem cigizem, se nem iszom alkoholt, szóval ha ezek segítenek, akkor ez is egy plusz pont lehet a pasiknál)
Tényleg tud nagyon nehéz lenni.
Először is döntsd el, hogy nyitott vagy-e az online társkeresésre, vagy csak a személyes ismerkedésben hiszel.
Ha az utóbbi, akkor próbálj minél többet társaságban lenni, új hobbikat kipróbálni. Ha olyan vagy mint én, és teljesen alkalmatlannak tartod magad a flörtölésre, próbálj meg egyszerűen nyitott lenni és beszélgetni, kis szerencsével ez is elég, hogy vonzónak találjanak.
Ha a neten is ismerkednél, az is kb ugyanígy megy, csak más platformon.
Én ennyit tanultam a szingliségem alatt.
23/N
Ekkora balphaszt öcsém, regisztrálj egy nyamvadt társkeresőre és ha az első nap nem írnak 100-an, vendégem vagy egy százezer forintos whiskey-re.
Vagy ha nincs ínyedre a netes társkeresés, elég ha kimozdulsz otthonról, bárhová, akár hangos akár halk beülős helyekre, mindenhol le fognak szólítani!
26/F
Felmész bármelyik társkeresőre, Kérdező. Perceken belül kapni fogsz többezer levelet, csak győzzed!
Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!