Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem érti meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a párom hogy én nem tudom neki megadni amit szeretne?

Figyelt kérdés

41/F vagyok,jó egy éve vagyunk együtt párommal.Eközben már másodszor költöztem oda hozzá,első esetben nagyon hamar összevesztünk,szétköltözés lett a vége.Utána is volt kapcsolatunk csak nem együtt élés.Most rábeszélésére visszaköltöztem hozzá,megígérte hogy nem lesz veszekedés.2-3 hétig jó is volt,de ezután újra kezdődtek a problémák.Pontosabban neki van problémája,piszkál dolgokért.Leginkább az a baja hogy nekem előnyösebb a munkaköröm,pihentetőbb és órában is kevesebbet dolgozom.Többet vagyok itthon.Ő szokott menni plusz munkára is ha kérik.Azt mondja ez tőlem nem férfias,miért nem vállalok be én is valami mást,vagy keresnék olyan munkahelyet ahol több a fizetés.Az is baja hogy nem szoktunk igazán sehova menni csak sétálni,be kell osztani a pénzt.Azt mondja én nem törekszem mint más férfi,olyan mintha már nagyon zavarná hogy én sokat itthon vagyok.Hogy értessem meg vele nekem megfelel az életem,a munkám,nem vágyom különösebben semmi többre.Főleg nem olyan áron hogy ki se tudjam pihenni magam a sok munka miatt.Érzem,erre megint rámegy a kapcsolatunk.

Kérdésem az lenne és kérem a segítségeteket,jogos párom igénye hogy törekedjek a többre (ő tényleg sokat dolgozik),vagy nem kellene beleszólnia hogyan szeretek élni.Előre is köszönöm a tanácsokat.

2016. okt. 11. 09:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
63%
Jogos. De elég szégyen hogy így beleszarsz ebbe az egészbe!
2016. okt. 11. 09:14
 2/35 anonim ***** válasza:
97%
Van aki szeretne többet annál, mint hogy nem megyünk sehova, mert be kell osztani a pénzt. A párod próbál tenni érte, hogy kitörjön ebből a punnyadásból, te meg nem. Ez sosem lesz jó, ha ennyire eltérnek az igényeitek. A te dolgod, hogy mennyit vállalsz, de előbb-utóbb a párod fog keresni olyant, aki ezt megadja neki.
2016. okt. 11. 09:17
 3/35 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem tud olyannak elfogadni, amilyen vagy, akkor ne légy vele. Én viszont, nem otthon tölteném a szabadidőm ez, hanem eljárnék máshová. Kismillió lehetőség adott, élj vele.
2016. okt. 11. 09:20
 4/35 Urbanizálódott állat ***** válasza:
91%

Ennyi idősen ez a mentalitás borzasztóan lusta, elkényelmesedett jellemre vall. Ő dolgozik, hogy be csak sétálgatni legyen pénz. Te nem. Lassan egyedül fogsz sétálgatni azt ugye tudod? Egy nyaralás, egy mozi, egy akármi. Sajnos az élet teljes kiélvezéséhez pénz kell. Azt meg otthon az ágyban nem fogod megtalálni fel kéne emelni a hátsód.

Mondjuk nekem személy szerint ez a mentalitás teljesen unszimpatikus már ne is haragudj.

Egy életet fel kell építeni, nem otthon ücsörögni és nézni ahogy telnek a napok egymást követve. Értem ezt anyagiakra és a kapcsolat ápolására egyaránt.

30/N

2016. okt. 11. 09:22
 5/35 anonim ***** válasza:
38%
Ismerős a szitu. Nekem 24/72 a beosztásom. A fizum netto 164-170 között mozog. Nővérem mindig mondja hogy Ő biztos nem tűrné el hogy a pasija ennyit otthon legyen és ne legyen másodállása. De kérdem én hogy minek? Így is bőven az átlag felett keresek és nekem nagyon jó az a 3 nap pihenés. Hiába is vállalnék másodállást, pl egy Audi R8-at vagy hegyoldali házat Óbudán akkor sem tudnék venni. Akkor meg? Nekem ez így jó. Én úgy gondolom hogy a barátnődnek kellene inkább más munkát néznie nem? Vagy talán Neked kellene egy kicsit normálisabb nő. Ne Téged piszkáljon azért mert Ő sokat dolgozik. Meg mi Neki a több?
2016. okt. 11. 09:22
 6/35 anonim ***** válasza:
14%

Mondjuk az én volt barátnőm egyik munkahelyen sem volt képes megmaradni szóval az ilyen ne oktasson már ki. :D

#5 voltam.

2016. okt. 11. 09:26
 7/35 Urbanizálódott állat ***** válasza:
97%

"Az is baja hogy nem szoktunk igazán sehova menni csak sétálni,be kell osztani a pénzt"

Ezt a mondatot emelném ki. A legbeszédesebb.

2016. okt. 11. 09:30
 8/35 A kérdező kommentje:
Minden választ megköszönök.Annyit szeretnék hozzá tenni hogy nem vagyok elkényelmesedett,hiszen minden nap terep futásra megyek.Ledolgozom a 8 órámat,keményen futok,majd jólesik az interneten nézegetni ezt-azt.Sajnos tényleg keveset keresek sokszor még a 90 ezer sincs meg,de erről nem én tehetek.Több munka órát bevállalni nem éri meg nekem olyan áron hogy mindig fáradt legyek.Párom ugyan megteszi,de neki muszáj mert a gyermekét is el kell tartania aki iskolás és velünk él.Végül is nem vágyik nagy dolgokra,de ha azt sem lehet én elfogadom.Nekem elég ami van.Szeretném ha ő is így gondolná.De mégis látom idegesíti a sok itthon töltött időm,sértő rám nézve hogy nem talál csak azért férfiasnak mert nem törekszem a többre ahogyan ő szeretné.
2016. okt. 11. 09:38
 9/35 anonim ***** válasza:
98%

szerintem nem vagytok egymáshoz valók!

neked jó a 90, pl egyedülállóként, úgy, hogy csak magadat kell ellátnod, neki ott van elsősorban a gyereke és még mellé szeretne a párjával is lenni, ide-oda menni, közösen pihenni, ami nem az otthoni tv-zésből meg netezésből állna...

2016. okt. 11. 09:45
 10/35 Urbanizálódott állat ***** válasza:
83%

Azért arra kíváncsi lennék, hogy 90ezerből hogyan finanszírozod a rezsi meg a kaja úgy hogy maradjon is és ne az legyen az össz együtt töltött idő, hogy lesétáltok tíz deka parizerért a kisközértbe...

"El kell tartania az iskolás gyerekét"

Na ja....hát én is inkább a gyerekemre költeném a kínnal keresett pénzrm mint rád. Pedig én kb háromszor annyit keresek mint te.

Arról nem is beszélek, hogy nyilván nem kell eltartanod más gyerekét de ha összeköltöztök egy család lesztek. Ha ez neked nem tetszik ne kezdj gyerekes nővel. Remélem érthetően leírtam és nem jönnek a bezzeg a gyerekes anyák pénztárcát keresnek nem férfit idióták.

A két véglet között van a realitás. És a te 80-90 nettód ne haragudj meg de ló..sz.

2016. okt. 11. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!