Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindenképp szeretné megtudni a facebook jelszóm, és már az életem eszi érte, de nem szeretném megadni, mit tegyek? Többi lent.
szerintem az abszolút magánügy
ha nem szeretnéd megadni neki akkor ne tedd
Emailben, msnen nem tudtok beszélgetni? Vagy azt is elkérné?
Egyébként valóban magánügy, még az is, ha a körömlakkokról beszélgettek. Nekem is van olyan témám ami ugyan nem lenne gáz a párom előtt, mégsem akarom az orrára kötni, ha mondjuk barátnőmmel a 2 évvel ezelőtti berúgásról, hasmenésről, stb. beszélgetünk.
Ő miért adta meg neked?
Amúgy ha ilyen miatt hisztizik, elég éretlen egy kapcsolathoz. Különben is, hol van az megírva, hogy kötelező tudnunk egymás jelszavát?!
kamu szöveg :D :D
miaz, hogy nincs rejtegetni valód, de csak így tudsz kikapcsolódni a barátnőiddel??
Szerihnted 1 pasit mennyire érdekel, hogy te mit beszélgetsz a barátnőiddel?? Úgyis a pasikkal való beszélgetésekre lenne kiváncsi...szal ezt énsem értem
nem értek egyet a második hozzászólóval.
Az az intim szféra. A barátnőm (az én esetemben) nem az inkvizíció, vagy helyi titkos rendőrség, vagy bármi.
A telefonomat se nézegesse - mert semmi köze hozzá.
arról nem beszélve, hogy a bizalom jele az legyen, hogy nem kell elkérnie, és nem is kéri el, és ne az, hogy megadjad neki.
meg nyilván nem csak az számít, hogy elolvassa a dolgokat, hanem ne írjon a nevedben senkinek semmit.
Azaz, semmi esetre se add meg neki. Akár elmondhatod ezeket az érveket, amiket írtam - a lényeg gondolom átment.
Ha azt mondja, hogy ő is megadta neked, nyugodtan mond azt, hogy te nem kérted, és nem is használod, mert bízol benne.
ha azt mondja, hogy akkor szakít - akkor el kell engedni.
nem hiszem, hogy egy ennyire uralkodó típusra szüksége lenne bárkinek.
NE ADD MEG SEMMI ESETRE SE!!!!! NEM NEM NEM!!!!
Az a te magán szférád semmi köze hozzá! Ő beteg és nagyon féltékeny ami nagyon gáz, ezért fogtok szakítani ti nem ő lesz a férjed meg a gyerekeid apja. Bizalom nélkül nem megy a kapcsolat sokáig! Úgy, hogy gondold végig ezt a kapcsolatot és magyarázd meg a barátodnak, ha így folytatja akkor lapátra teszed előbb utóbb. Gondolom egyedül nem igen enged el sehova mert mindig a nyakadon akar lenni és figyelni minden lépésed?! 24F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!