Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindenképp szeretné megtudni a facebook jelszóm, és már az életem eszi érte, de nem szeretném megadni, mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nincs semmi rejtegetni valóm, nem beszélek fiúkkal, csak barátnőkkel. Nem szeretném megadni neki, mivel legalább ez az egy dolog legyen, ahol tudok beszélni a barátnőimmel bármiről, ahol picit kikapcsolódhatuk velük, ha már nem tudok találkozni velük sűrűn. Nem érti meg a barátom, hogy nem akarom megadni, nagyon sokszor ezzel bánt, megadta az ő jelszavát, a kérésem nélkül, csak úgy, megsértődik ha nem-et mondok, nem beszél velem akár több napig, ha nem-et mondok. Egyszerűen nemtudom, mit tegyek, hogy megértse, hogy ennyi szabadságot hagyjon már nekem, SZAKÍTANI NEM SZERETNÉK ILYEN MIATT, viszont kezdek belefáradni ebbe az örökös hisztikbe...Letörölni nem akarom magam, de az lenne a legjobb, de így végképp nemtudom a barátnőkkel tartani a kapcsolatot..Beleőrülök a folytoson facebook csesztetésbe :((2012. júl. 4. 14:05
21/24 anonim válasza:
Ha nincs rejtegetnivalód, add meg. Nem jobb, mint a csesztetés?
22/24 A kérdező kommentje:
Jezusom, eltelt egy par honap,miota feltettem a kerdes..nem reg szakitottunk sajnos es mindenki aki ugyanebbe a helyzetbe ne adja meg soha a jelszot,mert csak tobbet fog kerni..szerelmes voltam,azt akartam,hogy leszalljon rolam,megadtam..es tudjatok mi fogadott?HOGY EN GYORSAN LERAZTAM A FIUKAT ES SZOLTAM NEKIK HOGY NEHOGY IRJANAK...borzalmasan erintett,de kihuztuk,multhet elott szakitottunk veglegesen..:(kikeszitett idegileg,tonkretett...soha ne adjatok meg,az a te ugyed,lehet hirtelen megharagszik,DE VISSZAMEGY HOZZAD EZUTAN IS HA SZERET!!
2012. dec. 16. 22:09
23/24 A kérdező kommentje:
Majd egyretöbbet követelt,itt nem talált semmit,akkor máshol lehet a hiba..HOGY LEHET VALAKI ENNYIRE ILYEN,HOGY DIREKT KERESNI A FIÚKAT KÖRÜLÖTTEM...borzalmas..nagyon szeretem még mindig de nem bírtam egyszerűen az elején tudatni kell velük,hogy amire nem-et mondasz arra nem a válasz!
2012. dec. 16. 22:11
24/24 okoska31 válasza:
ugye-ugye.... hallgatni kellett volna ránk...hát, hiába:)
viszont remélem annyit megtettél, hogy megváltoztattad azóta....és azt már nem tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!