Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom mindenképp szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindenképp szeretné megtudni a facebook jelszóm, és már az életem eszi érte, de nem szeretném megadni, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nincs semmi rejtegetni valóm, nem beszélek fiúkkal, csak barátnőkkel. Nem szeretném megadni neki, mivel legalább ez az egy dolog legyen, ahol tudok beszélni a barátnőimmel bármiről, ahol picit kikapcsolódhatuk velük, ha már nem tudok találkozni velük sűrűn. Nem érti meg a barátom, hogy nem akarom megadni, nagyon sokszor ezzel bánt, megadta az ő jelszavát, a kérésem nélkül, csak úgy, megsértődik ha nem-et mondok, nem beszél velem akár több napig, ha nem-et mondok. Egyszerűen nemtudom, mit tegyek, hogy megértse, hogy ennyi szabadságot hagyjon már nekem, SZAKÍTANI NEM SZERETNÉK ILYEN MIATT, viszont kezdek belefáradni ebbe az örökös hisztikbe...Letörölni nem akarom magam, de az lenne a legjobb, de így végképp nemtudom a barátnőkkel tartani a kapcsolatot..Beleőrülök a folytoson facebook csesztetésbe :((
2012. júl. 4. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ezek a mai 13 évesek..:) Micsoda problémák.

Ha nincs titkolni valód, akkor mért nem adod meg neki a jelszót, és utána leszállna végre rólad? Biztos nem a bnőiddel folytatott beszélgetéseidre kíváncsi. A bizalom az nálatok nem létezik, az biztos. Biztos nincs titkolni valód? Mert ez tényleg rossz szöveg, h nem tudsz kikapcsolódni a bnőiddel... miért ne tudnál, csak belép és kilép.

A facebook hatalma... embereket hoz össze, majd el is választja őket. Bár aki a facebook miatt szakít...:D

2012. júl. 4. 14:22
 12/24 anonim válasza:
Az én volt barátom is mindig tudni akarta,pedig sürün változtattam.Én is azt hittem,h csak a pasis chatek érdeklik.De mindig elolvasta amiket a baratnőimmel chateltem,és ha a barátnőm megemlitett egy pasit,engem cseszett le ,h mer én pasikrol témazgatok.Engem is nan kiakasztott a fbs dologal.
2012. júl. 4. 14:23
 13/24 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Szerintem neki is is mond el amit nekünk leirtal,h nincs rejtegetni valod meg stb..És ,ha igazan szeret meg érti!!

2012. júl. 4. 14:24
 14/24 anonim ***** válasza:
balek a barátod.
2012. júl. 4. 14:25
 15/24 anonim ***** válasza:

# 10/10 vagyok

Nincs értelme meg adni a jelszót és 1-2 hónap múlva meg változtatni!!!! Mert lehet az 1-2 hónapban mindent rendben talál megnyugszik és, ha meg változtatód akkor jön a kérdés!

Miért változtattad meg, van valakid titkolsz valamit??? Ezt már nem fogod akkor ki magyarázni!!! Ne hallgass a többi válaszolóra! 24F

2012. júl. 4. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:

Okoskának maximálisan igaza van!

A jelszavadat ne add meg, az a te területed.

Azzal chat-elsz, akivel akarsz.

É legközelebb majd mit követel, elolvassa a postai leveleidet, e-mailjeidet?

Majd követni kezd az utcán, és pár év múlva magánnyomozót fogad?

A barátod beteg. Kezeld ki belőle, vagy a végén megjárod vele.

Magyarázd el neki, hogy ha nincs bizalom, nincs szeretet.

2012. júl. 4. 14:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Fb a kapcsolatok megrontója. Mondjuk én simán megadnám a páromnak ha kérné, mert 1. Nem vagyok belebuzulva és nem is nagyon beszélek senkivel azon keresztül. 2. Ha véletlen beszélek is valakivel, azt sem szégyenlem előtte. Sokszor el is mondom csak úgy mert eszembe jut h ezzel és ezzel ezt és ezt beszéltem.

Ő se normális h ezen hisztizik, de te sem h nem adod meg neki hanem inkább veszekszel. Ha így folytatjátok hamar szakítás lesz.

Ez a magánszféra dolog meg.... ja hát aki ott éli az életét annak persze.

2012. júl. 4. 14:27
 18/24 anonim ***** válasza:
NE ADD MEG ÉN AZT MONDOM!!! MI KÖZE HOZZÁ??? SEMMI!!! INKÁBB BÍZZON MEG BENNED!
2012. júl. 4. 14:28
 19/24 anonim ***** válasza:

"Ő se normális h ezen hisztizik, de te sem h nem adod meg neki hanem inkább veszekszel. Ha így folytatjátok hamar szakítás lesz."

Inkább veszekedni mint megadni mert utána többet akar, mindenkinek meg jár a magán élet úgy az interneten meg az utcán semmi köze hozzá. Én sem adtam volt egy nőm az is fel akarta törni meg tudni akarta állandóan nézte az üzifalam és már rögtön megjegyzett mindent egy lájkot vagy akár mi szerencsére csak 2 hónapot rabolt az életemből pedig ő 32 volt. Így nem lehet élni, hogy a másik figyel ne merjek lájkolni ne merjek ki írni semmi ne merjek megosztani egy képet jah és ne merjek egy régi osztálytárs lánnyal beszélni, hogy meg kérdezzem tőle, hogy van mi volt vele az elmúlt pár évben!!! Nem kell megadni és keress mást hidd el jobban jársz kérdezd meg tőle Lapát vagy bizalom???

2012. júl. 4. 14:34
 20/24 anonim ***** válasza:
Pedig legokosabb az lenne ha kirugnád a bunkoját. Semmi köze hozzá. Ezt neki el kell fogadni. Nem vagy a tulajdona, rabszolgája.
2012. júl. 4. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!