Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit tennétek abban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek abban az esetben, ha a fiú és a lány se akar a másikhoz költözni?

Figyelt kérdés
Mindketten nagyon szeretik egymást, de egyik se akarna a másikhoz költözni házasságkor, mert nem akarják ott hagyni a saját szüleiket. A fiú anyagi dolgot miatt se szeretne elmenni. Ti mit tennétek ebben az esetben?
2016. okt. 7. 02:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kicsi a távolság. Nem volt még eljegyzés se, pont ez miatt a megoldatlan probléma miatt.

Az anyagi dolgok alatt nem azt értettem, hogy a fiút eltartják, hanem ő már otthon kezdett el építkezni.

A lány abban sincs benne, hogy külön házuk legyen mindkét fél szüleihez közel.

2016. okt. 8. 19:18
 12/16 anonim válasza:
63%

Láttam a válaszod. Tudtam, h írni fogsz. Èn a garázst nem neveznèm èpítkezèsnek. Abban nem mi laknánk. Garázs nálunk is van. Nem benne lakunk. De èn is èpítkezek. Most èpp tyúkólat. Hozzám költözöl ezèrt?

Ráadásul 1 hónapja kezdted. Csak nem a vègeztèvel akartad megkèrni a kezem majdnem 7 év után? 😀

Ünneplès gyanánt a garázs tiszteletère...

Biztos minden csajt lenyűgözöl majd vele.

Szinte mèg èn is elgondolkodtam, h oda kötözzek, mert csodálni szeretnèm a garázst. :D

Mèg ha egy házról lett volna szó... 😀

Nem a garázsodat nevetem ki. Tènyleg szüksèged van rá, de ez a kifogás egyszerűen èszbontóan jó. 😀

Ennyi èv után ez kellett minden komolyabb lèpèshez tovább. Egy garázs... 😀

Amúgy meg a problèma nem a hol lakáson volt, ahogy ezt kiemeltem már korábban is neked. Ez a problèma nemhogy házasság előtt dől el, hanem házasságban, mikor mindkèt fèl kipróbalja itt is, ott is, h hol kènyelmesebb nekik.

Úgyhogy erre fogni butaság, na de vmire csak kell...

De egy vmit megtanultam teljesen biztosra

Amelyik fiú az anyjával akar még meghalni is helyettem ( vagy hogy is mondtad, csak addig akarsz élni, ameddig ő), az az anyjának való ès tènyleg maradjon otthon. De Isten őrizze őt valaha is egy házasságtól. Az az olyant felkèszületlenül èrnè.

Tisztelem eme mély szereteteteket egymás iránt, hiszen én is szeretem a sajátjaimat, de úgy látom, h nekem ebben már nincs helyem. Úgyhogy ez a kérdés igazából már tárgytalan.

2016. okt. 8. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Ajaj, ha jól olvasom, itt bukta van...
2016. okt. 9. 00:30
 14/16 omba ***** válasza:
#11, és mégis mire fel kezdett építkezni? Nem kellett volna ezt megbeszélni kettejüknek? Nem egy fair lépés.
2016. okt. 9. 00:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez esetben tényoeg felesleges egymás idejét húzni, mert úgy tűnik nemhogy nem közösek az elképzelések hosszú távon, de ráadásul egyikőtök sem hajlandó kompromisszumra.
2016. okt. 10. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ti mit tennétek abban az esetben, ha a fiú és a lány se akar a másikhoz költözni?"

Kiröhögném mindkét gyereket.

Ez nem szerelem. Ez nulla.

2016. okt. 11. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!