Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ilyen egyre inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen egyre inkább?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel három hónapja összeköltöztünk, de azóta egyre vadabban viselkedik. Mindent kritizàl, nem jó neki semmi. Akármit csinálok, akármenyire próbálkozok, csak azt nézi, mibe köthet bele. Nem bírom idegilek a dühkitöréseit.

#hiszti #párkapcsolat #kritizálás.
2016. szept. 30. 09:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom először magadban nézz körbe alaposan hogy tudsz e valamin változtatni amitől jobb lesz, veled van-e esetleg a baj. Ha a barátnőd ilyen és te szereted, ennek ellenére is vele akarsz maradni akkor azt neked kell magadban megoldanod, meg kell tanulnod kezelni. Nyilván nem arra gondolok hogy legyél "papucs" és nyelj le mindent, hanem találj egy megoldást erre am i neked és neki is jó. Nyilván ez csak egy tipp, konkrét tanácsot nem tudok adni az alapján amit leírtál.
2016. szept. 30. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Talán kérdezd meg, hogy mi a baja.

De miben nyilvánul meg, hogy semmi nem tetszik neki.Ez így kevés infó.

2016. szept. 30. 09:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Az exemmel ugyan ez volt. Összeköltöztünk, ő meg nagyon trehány volt, és nem arra gondolok, hogy a wc ülőkét nem hajtotta le vagy a zokni ment a szennyeskosár mellé, hanem szabályosan állandóan rumlit hagyott maga után, kipucoltam a lakást és 2 óra múlva úgy nézett ki, mintha semmit se csináltam volna, sőt, olyan is volt, hogy munka előtt rájött a hasmars (kocsival járt amúgy dolgozni) és a (szó szerint) xaros alsógatyáját lehajította a földre, olyan lett a padló is meg a fürdőszoba szőnyeg is és annyi nem volt benne hogy wc papírral összeszedje, vagy becsukja az ajtót (még jó hogy a kutya nem nyalta fel a terméket...), mert ő sietett munkába... Vagy állandóan bent evett a nappaliban a tv előtt és szétmorzsált mindent... Ha netán kávét vagy valami kaját is csinált, akkor is javarészt magának, tőlem meg se kérdezte, hogy kérek-e, pedig én mindig megkérdeztem... Szóval az ilyenek miatt én is cirkuszoltam.

Üljetek le és beszéljétek meg, mondja el, hogy pontosan mi zavarja, min kellene változtatni, stb.

2016. szept. 30. 09:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezeken már túl vagyunk. Megbeszélésről nem is akar hallani. Mindíg azt mondja, hogy velem van a baja. Gyökeresen meg akar változtani. Még azért is hisztizik, hogy a szüleimmel sms ezek.
2016. szept. 30. 10:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Márpedig ok nélkül senki sem "vadul be". Te ismered, próbáld kihúzni belőle. Vagy amikor épp veszekedtek, akkor kérdezd meg, hogy szerinte ez meg az hogy lett volna jó, stb. Szex van köztetek? Munkahelyén rendben vannak a dolgok?
2016. szept. 30. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Költözz el!
2016. szept. 30. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
dugjad rendszeresen
2016. szept. 30. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát én el tudom képzelni, hogy valaki "ok nélkül" bevadul. A párom exe volt ilyen, bár ők az összeköltözésig sem jutottak. Egyszerűen csak 1 évig tudta fenntartani a látszatot, utána kibújt belőle az igazi énje, ami borzalmas volt. Tiltotta mindenkitől, mindenért hisztizett, kész házisárkány volt, pedig még együtt sem éltek.

Kérdező, a barátnőd ilyen. Mármint valójában ilyen. Úgy gondolja, hogy az összeköltözéssel már kellőképpen megfogott téged, hát most már lehet úgy, ahogy ő gondolja és egyszerűen csak elengedte magát.

Azt javaslom menekülj.

2016. szept. 30. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Lakva ismerszik meg az ember! Eddig is ilyen lehetett, csak nem volt konkrét indoka amiért balhézott volna.
2016. okt. 2. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!