Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen egyre inkább?
Talán kérdezd meg, hogy mi a baja.
De miben nyilvánul meg, hogy semmi nem tetszik neki.Ez így kevés infó.
Az exemmel ugyan ez volt. Összeköltöztünk, ő meg nagyon trehány volt, és nem arra gondolok, hogy a wc ülőkét nem hajtotta le vagy a zokni ment a szennyeskosár mellé, hanem szabályosan állandóan rumlit hagyott maga után, kipucoltam a lakást és 2 óra múlva úgy nézett ki, mintha semmit se csináltam volna, sőt, olyan is volt, hogy munka előtt rájött a hasmars (kocsival járt amúgy dolgozni) és a (szó szerint) xaros alsógatyáját lehajította a földre, olyan lett a padló is meg a fürdőszoba szőnyeg is és annyi nem volt benne hogy wc papírral összeszedje, vagy becsukja az ajtót (még jó hogy a kutya nem nyalta fel a terméket...), mert ő sietett munkába... Vagy állandóan bent evett a nappaliban a tv előtt és szétmorzsált mindent... Ha netán kávét vagy valami kaját is csinált, akkor is javarészt magának, tőlem meg se kérdezte, hogy kérek-e, pedig én mindig megkérdeztem... Szóval az ilyenek miatt én is cirkuszoltam.
Üljetek le és beszéljétek meg, mondja el, hogy pontosan mi zavarja, min kellene változtatni, stb.
Hát én el tudom képzelni, hogy valaki "ok nélkül" bevadul. A párom exe volt ilyen, bár ők az összeköltözésig sem jutottak. Egyszerűen csak 1 évig tudta fenntartani a látszatot, utána kibújt belőle az igazi énje, ami borzalmas volt. Tiltotta mindenkitől, mindenért hisztizett, kész házisárkány volt, pedig még együtt sem éltek.
Kérdező, a barátnőd ilyen. Mármint valójában ilyen. Úgy gondolja, hogy az összeköltözéssel már kellőképpen megfogott téged, hát most már lehet úgy, ahogy ő gondolja és egyszerűen csak elengedte magát.
Azt javaslom menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!