Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre inkább erősödik bennem a gondolat, ha ránézek egy jó nőre akkor elmegy a kedvem?
Én meg csak kanos leszek a látványuktól, de annyi kirakott p.csát látni, hogy nem bírom már. :D Persze számomra megközelíthetetlenek, nem férek bele a menő hipszter jellemükbe, így nem sok esélyem van...
B...nak ezek fűvel-fával, csak engem néznek bokornak.
dehogynincs, múlthéten szólítottam le pont egy ilyen csajt egymás mellett sétáltunk és tök jól nézett ki, nem is válaszolt, mintha azt sugallta volna hogy ő nem áll le a pórnéppel beszélgetni, ő nagyon kivolt csípve, én meg nem esküvőre indultam, trikó rövidnaci napszemüveg... tehát ő nem válaszolt, erre én valamit beszóltam, azt mentem tovább, de tök vicces volt mikor piros volt a zebránál megállt méterekkel mögöttem :D
Persze volt olyan csaj aki nagyon kivolt dekorálva és megdugtam, de szerintem ő volt a szabályt erősítő kivétel. Ez a milliós igények forintos nők, csak jöjjenek egyszer el hozzám kertet gyomlálni.
Én voltam a világon elég sok helyen, de ez leginkább csak itt nálunk kelet Európaban menő és gyakori dolog, hogy a nőkön 1 kilo smink van, segglyuktakaros nadrag és 66 kiegészitő ráaggatva. Itt soknak az számít mit mutat a külvilág felé.
Nyugatabbra sokkal természetesebbek és egyszerűbbek a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!