Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha mar lehet hogy beleunt a kapcsolatba a párom?
Figyelt kérdés
Mar tobb felékepp probaltam neki elmagyarázni,hogy mi a helyzet. De nem tudom,hogy csak eljátsza azt hogy nem érti mit akarok vagy nem akarja. Semmi kedves romantikus vagy erotikus gesztus nincs benne. Egész nap tesped, alig tudok vele beszélgetni,mert nemntud miről. Fingja sincs a világról. Lassan föladom.
27L
2016. szept. 27. 19:08
1/4 anonim válasza:
Úgy látom, nincs semmi okod arra, hogy megmaradj ebben a kapcsolatban. 27 évesen kár lenne beleragadnod ebbe. Szakíts vele és keress valaki mást. Most sokkal könnyebb, mint később.
2/4 anonim válasza:
"Egész nap tesped"
de jó, hogy nem kell melóznia.
3/4 anonim válasza:
Nem unt ő bele a kapcsolatba, ő ilyen. Ilyen is volt mindig, csak az elején mindenki képes "felszívni magát" - aztán, hogy úgy érzi célba ért, leereszt a saját kényelmes világához. Neki az ennyi, d lehet még lejjebb van.
4/4 anonim válasza:
Minél hamarabb lépsz tovább, annál könnyebb. Én öt évig húztam egy ilyennel, meg is bántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!