Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nőket mi motiválja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket mi motiválja egy olyan kapcsolatba ahol nem vonzódnak a férfihoz csak a pénzéhez?

Figyelt kérdés
Szép lakás, fizet nekik mindent a csávó, de hogy tud vele összebujva elaludni a nő, ha nem érez semmit? Nem vágyik az igazi szerelemre?
2016. jún. 9. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Népszerű tévedés, hogy egy párkapcsolatnak szerelmen kell alapulnia. Egy gazdasági érdek épp ugyanolyan jó alap lehet, a szerelem amúgy is csak egy múló ostobaság, egy vastag pénztárca nem.
2016. jún. 9. 09:54
 2/9 Sunshinedoll ***** válasza:
55%

Egy csomó ember lefekszik olyannal, akihez nem vonzódik, nők, férfiak, idegenek, házastársak :D

Itt legalább a pasinak van pénze, ami nyilván motiváló erő. Kinek nem az? :D

2016. jún. 9. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Sunshinedoll az nem egy troll pasi?
2016. jún. 9. 10:23
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem kell a vonzódás, szerelem is, úgyhogy nem tudom, hogy azokat mi motiválja, akik enélkül is belemennek kapcsolatokba. Még ha erőszakkal kényszerítenének, akkor is azon lennék, hogy ki tudjak bújni minél előbb.
2016. jún. 9. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Kérdésedben a válasz. Nem, az ilyen nők valószínűleg nem vágynak igaz szerelemre, mivel már van nekik: saját maguk. Épp ezért mindenféle földi jót akarnak maguknak. Drága ruha, lakás, és szabadság, hogy azt csináljanak, amit akarnék, és ezért "csak" szexelniük kell egy pasival, valóban dolgozniuk, letenni bármi mást az asztalra, azon kívül, hogy szépek, nem. Ez pedig amúgy is céljuk, és ezekhez a vágyakhoz pénz kell, így az motiválja őket.

Legalábbis én ezt tudom elképzelni.

2016. jún. 9. 10:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy olyan elméletem, hogy a nőknek nem olyan fontos a kinézet. Nem azt mondom persze, hogy nem számít, de inkább csak abból az okból, hogy ez kelti fel az érdeklődésüket; a kinézet miatt figyelnek fel egy férfira. A pénz és a hírnév viszont ugyanígy működik náluk. Ha valamiért észrevesznek mint férfit, és személyiségedért kedvelni kezdenek, már nem a kinézet a meghatározó számukra, attól függetlenül is szerelmesek tudnak lenni.
2016. jún. 9. 10:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy a pénz meg a jó autó, jó öltözködés ad a pasinak egy nem is tudom.. feltűnő lesz még ha nem is helyes, aztán ha belsőleg is értelmes akkor azthiszik megfogták Isten lábát, én ezt képzelem el, csak annyi ilyen kapcsolatot látok manapság
2016. jún. 9. 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem semmi.Vonzalom nélkül nincs kapcsolat.
2016. jún. 9. 13:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Van akinek megéri hogy el van látva, van pénze, háza, kocsija, vehet amit akar, nem kell dolgoznia, csak cserébe el kell játszania hogy szereti a pasit.
2016. jún. 10. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!