Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok nektek miért könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek miért könnyebb a pasit hibáztatni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy miert nem ismeritek el a pasitok felé ha hibáztok az helyett hogy menekültök.
2016. szept. 18. 09:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Lennél szíves nem általánosítani?? Köszi!
2016. szept. 18. 09:19
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Én folyton magamat hibáztattam, még akkor is, ha nem én voltam a hibás. Ha valamit felróttam a páromnak végül úgy is az lett, hogy én kértem bocsánatot... Ő soha nem ismerte be ha tévedett. Nos nem minden nő hibáztatja folyton a pasit.
2016. szept. 18. 09:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok, több női velemenyre számítok ezért fogalmazok többesszámban.
2016. szept. 18. 09:47
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
2, de ismeros.:D en is,ha valamit fel is hoztam,a vegen en kertem bocsanatot.
2016. szept. 18. 09:51
 5/16 anonim ***** válasza:
10%
Mert feminista világban élünk, ahol mindig mindenért a férfi a hibás.
2016. szept. 18. 10:22
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

5#

Bezzeg arról nem szól a fáma,hogy régen a nőkkel gyakorlatilag állatként bántak és semmibe vették őket.

Most egy picit fordult a kocka!

2016. szept. 18. 10:26
 7/16 anonim ***** válasza:
2%
#6 Az se volt jó, de még mindig jobb volt, mint ami most van, mert legalább a természetes szerepeket nem kavarták meg.
2016. szept. 18. 10:29
 8/16 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre hogy leginkább a lelkisérült nők azok akik EGOjuk,büszkeségük mögé bújva gyávaságból nem kérnek bocsánatot vagy mert egyszerűen így akarnak eròsnek látszani.Aztan meg lesnek hogy miért pártól el mindenki mellőlük.
2016. szept. 18. 10:35
 9/16 anonim ***** válasza:
94%
A kérdés értelmetlen ÉS szexista. Persze, hogy MINDENKINEK könnyebb a másikat hibáztatni, nemtől függetlenül.
2016. szept. 18. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Én elismerem ha hibázok sőt még bocsánatot is kérek. Ezt korábbi kapcsolataimban nem sokat tapasztaltam a másik részéről.

De ez mindig az egyén intelligenciájától függ, hogy hogyan tudja kezelni a problémákat. A felelősség hárítása nem kifejezetten női privilégium.

Úgy lehet ezt okosan csinálni ha nem csinálunk belőle személyeskedést. Ez nagyon fontos. Ha nem azt mondjuk hogy "te kis buta" vagy "milyen lusta disznó vagy", helyette : "nézzél utána és tudni fogod" vagy "legközelebb tedd már légyszíves a helyére, mert" stb. Így konstruktívvá formáljuk a szituációt nem megy át támadásba.

Viszont tényleg vannak olyan emberek akivel mindegy, hogy hogyan beszélsz támadásnak fog venni mindent és elmenekül, nem tudtok egyről a kettőre jutni, és csak marad partalan vita...

2016. szept. 18. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!