Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretjük egymást, de nem tudom mit hoz a jövő, eléggé homályos. Mit tegyek, hogy könnyebb legyen?
Mivel távkapcsolat, ezért nem lehet tudni, hogy napiszinten hogy működne a dolog. 9 hónap alatt azért már valamennyire megismerted. Ami aggasztó, hogy Ő állítja, hogy nem tudja mit hoz a jövő... Miért nem tudja?Nem veled tervez?
Te tanulsz még, vagy mi a probléma?Miért nem laktok együtt?
Igaza van a barátodnak hogy nem tudni mit hoz a jövő, minek igérgessen ha úgysem tudná véghezvinni.
Amit tanácsolok foglald el magad és ne ezen kattogj!
Valamint élvezd ki amíg együtt vagytok, hiszen tudod előző kapcsolatod alapján is hogy lehetne rosszabb is.
Nem írtad milyen idősek vagytok, 20 on évesre tippelek. Ezért még mindig lehetséges hogy 30 felett megunja a "cigány" életet és megállapodik egy fix munka mellett.
én 23, ő 27. Nem "cigány" munkája van, hanem tanácsadó. Nagyon fontos neki a karrierje, mindigis rengeteget tanult, nagyon okos.
Én diák vagyok még, de ő még nem állna készen egy ideig összeköltözni, egyke, ezért megszokta az egyedüllétet, ő későn tervez családot is alapítani, de legalább tervezi, nem az örökös agglegény. Egyelőre most a munkája a legfontosabb neki ezt én elfogadom mert rengeteget tett azért, hogy ilyen munkája legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!