Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van-e így értelme folytatni?
Azért nem szereti ezt a témát, mert tudja, hogy azt szeretnéd hallani, de közben meg sehogy se férsz bele a terveibe.
És ha ezt nyíltan kimondaná, akkor nemcsak balhé szakadna a nyakába, de bukná a szexet is.
Én már több ilyennek találkoztam. Jól érzed, nem szerepelsz a terveiben. Azt gondolom, hogy nem csak veled lenne így most, hanem mással is. Lényeges infót kihagytál, nem mondtad az életkorotokat. Ha még a húszas éveitek elején vagytok, hagyjad menni, nem hinném hogy sokat vesztenél. Ha meg már idősebbek vagytok, akkor is keress magadnak valaki mást, ilyenre nem lehet alapozni. Amikor összejöttem tavaly a mostani párommal, mondta, hogy ő komolyan gondolja. Mondtam neki, én is, de nekem a komoly kapcsolat egy idő után pl összeköltözéssel jár. Rá nem sokra össze is költöztünk.
Amikor én ilyenekkel találkoztam, mint Te most, akkor voltam 19-20 éves. Tedd magad túl rajta, mással is ezt csinálná. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!