Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme folytatni? Szerintetek mi lehet a probléma?
1 éves kapcsolatban vagyok, amely alatt többször voltak hullámvölgyek . Ha vitáztunk általában én voltam az, aki a végén bocsánatot kért.
Egy hete a barátnőm feltűnően sokat keresett, éreztem , hogy valami megváltozott . Aztán mondta is . Szerinte el távolodtunk egymástól . Nem éreztem , de azért oda figyeltem . Egy hét alatt fordult a kocka, sok szép reggeli üzenetet hagytam neki reggel, virágok stb.
Azota sokszor fel sem hív . Igazából olyan ez az egész, hogy egyszer normálisan beszél velem, egyszer pedig bunkozik.
Nem vagyok otthon. Látom , hogy fent van Facebookon , nem keres. Ha felhívom előadja , hogy már megint rosszkor hívom, épen takarít vagy valami . Valamikor meg csak ugy felhív, mintha mi sem történt volna , elkezd valamiről beszélni velem ... Miert csinálja ezt ?!
lelki beteg valami végett.
Régen nem volt valami nagy csalódása? Emiatt nem merne kötődni, stb.?
Odabent neki nincs egészen rendben valami.
6-os. Pont a lelki sérülések miatt lesz ilyen egy nő. Ez a kiinduló alapja. Még beszélni sem akar róla, pedig az lenne a legfontosabb. A kommunikáció szükséges hogy ezeket a lelki terheket ledobja magáról és megnyíljon. Senki sem gondolatolvasó.
A kommunikáció, empátia és tolerancia hiánya, háttérbe szorulása miatt megy tönkre egy kapcsolat.
Lelki gondok végett lesz bizonytalan egy nő, ilyen helyzetben.
Lehet neked is igazad, elismerem. De hidd el, hogy nem kell ahhoz lelki probléma, hogy így viselkedjen egy lány, ugyanilyen, ha egyszerűen csak nem kell már neki a kapcsolat, csak éretlen hozzá, hogy ezt felismerje. Nőként mondom, saját tapasztalatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!