Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 év körüli férfinak valóban könnyebb dolga van akkor ha egy 25 év alattit akar felszedni, mintha egy korabeli nőt?
Naivabb, nincsenek irreális elvárásai stb...
Hát, ez lehetséges. Egy 20 éves kiscsajnál még elmegy, ha nincs munkád, saját lakásod, ha hajnal 4-ig gépezel, annyit iszol, hogy összehányod magad stb. Egy bizonyos kor után valóban jönnek az "irrelális elvárások", hogy felnőtt módjára tudj élni, viselkedni.
Szóval, könnyebb lehet felszedni, az más kérdés, hogy meddig fog tartani a történet. Mert a 20 éves is dobbant ám, ha nem nő be a fejed lágya.
Ez teljesen ember fuggo. Nehany lany (itt is olvasom, baratnoim koreben is latom) olyan dolgokat nez el a parjanak, meg olyan szinvonalon elnek es kommunikalnak egymassal, amit en magamrol tudom hogy nem tudnek elviselni, mert nekem ennel joval tobb elvarasom van. Tehat pl. en nem turom el ha valakinek nincs munkaja, nincs ambicioja, nincs eletcelja es csakugy teng-leng bele a vilagba, es emelle meg havi parszor haverkakkal be is rug. Nekem koszonom, de ez nem szinvonal.
Az meg hogy egy erettebb, harmincas pasi kozeledik felem, nem igazan nyugoz le. Sosem voltak korombeli parjaim, nekem ez a normalis pont az elozoleg leirt atlag miatt.
21/N
Egy 20 éves kiscsaj nem feltétlen dolgozik, a szüleivel él, és azt se tudja, mit akar, ezért nagyobb eséllyel elnézi, ha a pali ilyen, mg akkor is, ha a pali történetesen 30 éves. Egy 30 éves nő az ilyen pasit gondolkodás nélkül küldi el.
A 20 éves lányok tapasztalatlanságát és naivitását a 30+ éves semmirekellő palik előszeretettel ki is használják.
Nagyon-nagyon sok 18-25 éves nőben megvan az, hogy ők bizony nem jönnek össze, max tőlük pár évvel idősebb férfival. Ezt fontos leszögezni.
De ezen túl igazak általában amiket az előzőek írtak.
Könnyebb dolga van, főleg ha a csaj minél butább.
De az is nagy előny ha jóképű és/vagy gazdag,arra mennek csak igazán a csajosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!