Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb a másikat hibáztatni?
Egy régi barátom testvérét baleset ér. Írtam neki, hogy jobbulást a testvérének, ha bármiben tudok segíteni, szóljon.(iwiw üzifalon) Ezt meglátta az ismerősöm exbarátnője. (3 évig jártak, a lány kb. fél éve elhagyta egy másik pasi miatt, most hogy szakított a pasival, rájött hogy az ismerősömbe "szerelmes") Rám förmedt, hogy én ne másszak rá a pasijára, mert egyszer már szakítottak miattam, de most nem fogom tudni szétszedni őket.
10 perce csak nevetek a hülyeségein, amiket ír..:D
Sok ellentmondás van benne, amit ír.
Egyrészt ő hagyta el a pasit, egy másik miatt. (Mert a másiknak több pénze volt...) És most meg ki akar békülni, én meg mondtam az ismerősömnek, hogy már harmadszor játszotta el a csaj, hogy elhagyta vki miatt, majd visszakönyörgi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!