Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pârom telefonját mióta együtt élünk folyamatosan ellenőrzöm. Ti mit gondoltok?
A párom tudja a jelszavamat mindenhová (facebook, e-mail fiókok, stb.), és én is tudom az ő jelszavát. Viszont nem szoktuk ellenőrizgetni egymás üzeneteit, mert megbízunk a másikban. Nem egyszer volt már olyan, hogy felhívott a párom a munkahelyéről, hogy lépjek már be gyorsan az e-mail fiókjába és küldjek át neki onnan valamit a benti gépére, mert szüksége van rá és nincs ideje megkeresni. Olyan is volt, hogy én hívtam fel, hogy lépjen már be a facebook fiókomba és diktáljon le onnan egy telefonszámot, amit előző nap küldött át egy ismerősöm, mert sajnos én elfelejtettem leírni és épp nem vagyok net közelben, de mindenképpen fel kellene hívnom az illetőt.
Nekünk nincs titkolnivalónk a másik előtt, ellenben van közöttünk tisztelet és bizalom, így nem turkálunk direktbe a másik dolgai között, mert minek? De ha a párom megkér, akkor ott van, tudom a jelszót, ő is az enyémet, bármikor be tudunk lépni és meg tudjuk nézni, amire szükség van.
Ja, igen. A mobiltelefonunkat se dugdossuk el egymás elől, simán odaadjuk a másiknak.
A ti kapcsolatotokban a legnagyobb gond az alapvető bizalom és a másik iránti tisztelet teljes hiánya.
szánalmas és gyerekes vagy
nem tudom miért nem dob ki
ilyen egy buta nőt mint te...
Kedves Kérdező!
Talán nem is olvasod ezt a hozzászólást a temérdek minősítéstől,s ezt sajnálom!...Talán mégis!
Nyilván nem helyeselhetem féltékenységed megnyilvánulásait,de én másra szeretnélek biztatni!
Az,hogy féltékeny vagy,az önértékeléseg hiányából fakad.(Ha önmagad értékesnek,vonzónak találnád,aki megtud egy igazi férfit tartani,nem lennél féltékeny.Erre kell gyúrnod ezerrel!)
Önértékelési zavarod otthonról hoztad.Azt hiszem,sosem kaptál szívből jövő szülői,s főként apai dícséretet.Valószínőleg 2. gyermek vagy,akinél mindíg okosabb,erősebb,szebb a nagyobb testvér.
Sürgősen tisztázd értékeidet!
Ehhez segíthet párod.
Kérd meg,hogy gyűjtse össze egy papíron,a pozitív,és azon tulajdonságaidat,amiért értékesnek tart.Azt vesd össze saját jegyzeteddel!
A következő lépés,hogy írja le neked,hogy miért szeret.(testi,és szellemi értékeidből,a számára legkedvesebbek)
Az utolsó,a legnehezebb:
Miután tisztáztad értékeidet,és társad ragaszkodását hozzád,fogadd meg neki,hogy sohasem fogsz turkálni magánéletében,s ezt tartsd be minden erőddel!Bizonyítsd be,hogy te olyan értékes vagy,aki mindent megad párjának,aki semmiben nem szenved hiányt,amit nőjétől várhat!
Eggyezzetek meg egymással,hogy minden erőtökkel,és tudásotokkal egymás testi,és szellemi boldogulását keresitek,munkáljátok,s ebben kommunikációval -örömmel- segítitek egymást!
Boldoggá akkor lehetsz,ha boldoggá tehetted azt,akit szeretsz!
Egy kis exra:
Az igazi szeretet,a szeretett személy boldogságát keresi,és szolgálja még olyan áron is,hogy hozzáillőhöz segíti szerelmét,ha ő nem tehette azt boldoggá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!