Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pârom telefonját mióta együtt élünk folyamatosan ellenőrzöm. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Mig kulon eltunk sosem ellenőriztem de miota egyutt élunk es talaltam benne egy üzenetet azóta folyton ellenőrzöm. Írt egy uzenetet egy lânynak akit régóta ismer de nekem nem tetszett a tartalma es óriási balhet csaptam ( bokolt neki stb.). A balhe közben kiderult hogy a lány lezbikus és elszégyeltem magam hogy lehettem ennyire hulye miert nem beszéltem vele először a hiszti helyett de azóta arra gondolok hogy ha így bokolt annak a lezbinek ki tudja mit csinál a facebookon. Ebból adodik a folyamatos ellenőrzés. Legutoljara nagyonosszevesztunk es azota minden hova magával viszi a telóját meg a wc re is. Es kerdeztem tőle hogy fél itthagyni mert talalok benne valamit? Ő erre azt mondta hogy nem csak rohadtul idegesíti hogy folyton ellenőrzöm ês nem lehet privát élete nem beszelhet a barataival stb.. jogos hogy nem hagyja szem elott a telojat ha nincs félnivalója? Valószínűleg igen de érdekelne mások véleménye is....2016. szept. 14. 14:42
21/36 anonim válasza:
Az a nagy helyzet, hogy egyik viselkedés sem normális.. kutakodni, féltékenykedni sem, de bókolni sem idegen nőnek, és utána rejtegetni a telefont. Kíváncsi lennék, arra a sok "Beteg vagy kérdező" válaszadóból, hányan nem gyanakodnának, ha találnak egy flörtöléses üzenetet a párjuk telefonjában. Mindjárt nem gondolnák magukat betegnek! Persze normál esetben csak nyomozni a másik után tényleg beteg, ha nem történt semmi ! De ha a társam más nökkel csicsereg, flörtöl smsezget ..akkor gondolom joggal fognék gyanut.
22/36 anonim válasza:
Az első után szakítottam volna veled. Nem a rajtegetni valók miatt. Egy kapcsolat tiszteleten alapszik nálam. Te viszont nem tudod, mi az.
23/36 anonim válasza:
A pasid, de nem a tulajdonod.
24/36 anonim válasza:
Biztosan leszbikus a nő?? Utána elmondta hogy ki az stb? Megpróbálta megmagyarázni normálisan esetleg megmutatni? Szeretnek a félrelépő/flörtölgető pasi ezzel védekezni, hisz megnyugszol tőle, hogy a nő nem veszélyes rád, ő meg büntetlenül csinálhatja tovább (miközben jó eséllyel a nő nem leszbikus...), tapasztalat sajnos.
Az ok nélküli nyomozgatás gáz, de ha úgy érzed hogy ez így nem kerek és megérzés akkor kérd meg a párod hogy mutassa be! Ha ezt nem akarja akkor tuti van rejtegetni valója!
25/36 Szergej55 válasza:
Nocsak, már Erdélyből is akad féltékenykedő? Amúgy nem jogos.
26/36 anonim válasza:
Köszönöm kérdező! Most arra indítottál hogy a jövőbeli nőim előtt legyek még jobban titkolózóbb, mert példát mutattál arra, hogy a nők képesek a semmin is folyamatosan hisztizni és aggódni.
27/36 anonim válasza:
Egyszer néz bele ilyen céllal a telómba, mehet is csomagolni. Ha nem bízik meg bennem, úgyis megette a fene az egészet.
28/36 anonim válasza:
Engem pont nem érdekelne ha a férjem nézegetné a telefonomat. Nincs benne semmi titok. Őt sem érdekelné ha nézném az övét. Sokaknál ez a hisztéria amit emiatt tudnak csapni... :-D Aztán csodálkozunk hogy annyi a válás. Persze, mert eleve idegenekként vannak együtt a párok, nekik saját kis dolgaik vannak, mert mi az hogy nem?! Majd pont nagy problémákat oldanak meg és fontos kérdésekben döntenek együtt azok, akik hisztériás rohamot kapnak meg szakítgatnak, mert a másik belenéz a telefonjukba... :-D OMG... :-D Ja, és Kiakadóséknál általában ki is derül, hogy volt mit rejtegetni. Engem ismer a férjem, én ismerem őt, akkor mi lenne a kiakadás tárgya? Mindig van, csak nagyot mondani könnyebb.
29/36 anonim válasza:
Szerintem is előbb fogja a bizalmatlanságod elüldözni, mint bármelyik lányismerős üzenetei elcsábítani. Ha legalább okosan csinálnád. Ha meg akar csalni, így is megoldja, így csak okot adsz rá, hogy meneküljön.
30/36 anonim válasza:
A 29es válaszadónak van itt a legtöbb esze. Én soha egy párom elől se dugdostam a telefonom. Se a facebook adatlapom a gépen. Ha van párod nem másik nőknek/pasiknak irogatsz olyan dolgokat amikkel belegázolsz a társad lelkivilágába. Máris nincs titkolni való és máris nem akarod azért elzavarni a társad melegebb éghajlatra mert belenézett a telefonodba. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!