Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pârom telefonját mióta együtt élünk folyamatosan ellenőrzöm. Ti mit gondoltok?
Én csak egyet nem értek. Mi vesz rá benneteket, hogy együtt legyetek???
Ő nyilván szenved a féltékenységi rohamaidtól és az ellenőrzésmániádtól, te szenvedsz ugyanettől és közben egy jottányit nem bízol benne. Ennek a "kapcsolatnak" csúfolt valaminek semmi értelme, ugye tudod?
Gusztustalan viselkedés, betegesen féltékeny vagy. Ilyen ember valódi lélekgyilkos lehet hosszú távon, nem való neked semmilyen párkapcsolat.
Más kérdés az is, hogy a párod miért van még veled. Vagy nagyon magas az ingerküszöbje, vagy szimplán nagy marha.
Én sem tűröm, ha más kutakodik a telefonomban, pedig nincs titkolni valóm, de pl. a barátnőm magán élete nem rá tartozik. A párod helyében már rég zárat raktam volna a telómra, de leginkább menesztettelek volna. Rettentő beteges, amit csinálsz.
N
"Ha a páromat meg nyugtatja az,hogy megnézi a telefonom akkor csak nyugodtan .Nem zavar mert nincs titkolni valóm ."
Engem sem az zavar, hogy a párom hozzányúl a telefonomhoz. Ha az övé lemerült, a kezébe nyomom, hogy használja nyugodtan. Engem az zavarna, hogy a párom egy beteg lelkű ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!