Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pârom telefonját mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pârom telefonját mióta együtt élünk folyamatosan ellenőrzöm. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Mig kulon eltunk sosem ellenőriztem de miota egyutt élunk es talaltam benne egy üzenetet azóta folyton ellenőrzöm. Írt egy uzenetet egy lânynak akit régóta ismer de nekem nem tetszett a tartalma es óriási balhet csaptam ( bokolt neki stb.). A balhe közben kiderult hogy a lány lezbikus és elszégyeltem magam hogy lehettem ennyire hulye miert nem beszéltem vele először a hiszti helyett de azóta arra gondolok hogy ha így bokolt annak a lezbinek ki tudja mit csinál a facebookon. Ebból adodik a folyamatos ellenőrzés. Legutoljara nagyonosszevesztunk es azota minden hova magával viszi a telóját meg a wc re is. Es kerdeztem tőle hogy fél itthagyni mert talalok benne valamit? Ő erre azt mondta hogy nem csak rohadtul idegesíti hogy folyton ellenőrzöm ês nem lehet privát élete nem beszelhet a barataival stb.. jogos hogy nem hagyja szem elott a telojat ha nincs félnivalója? Valószínűleg igen de érdekelne mások véleménye is....
2016. szept. 14. 14:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
67%
En valoszinuleg mar fejbe csapkodtalak volna a telefonnal, hogy "nesze, tied, ha ennyire akarod". Agyrem emberek vannak.
2016. szept. 14. 15:04
 12/36 anonim ***** válasza:
72%
Azért én nem bókolok sem hominak, sem leszbikusnak, sem nősnek, sem elváltnak... Szóval vissza az agarakkal ... K.ur.vára nem zavar, ha a társam belenéz a telefonomba..sőt bármikor kint hagyom, mert nincs benne semmilyen félreérthető sms. Nem hiszem, hogy a Kérdező h.ûlye, lehet h jók a megérzései, és atvanb.aszva.
2016. szept. 14. 15:07
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egyet nem értek. Mi vesz rá benneteket, hogy együtt legyetek???

Ő nyilván szenved a féltékenységi rohamaidtól és az ellenőrzésmániádtól, te szenvedsz ugyanettől és közben egy jottányit nem bízol benne. Ennek a "kapcsolatnak" csúfolt valaminek semmi értelme, ugye tudod?

2016. szept. 14. 15:12
 14/36 anonim ***** válasza:
79%
Ha a páromat meg nyugtatja az,hogy megnézi a telefonom akkor csak nyugodtan .Nem zavar mert nincs titkolni valóm .
2016. szept. 14. 15:13
 15/36 anonim ***** válasza:
52%

Gusztustalan viselkedés, betegesen féltékeny vagy. Ilyen ember valódi lélekgyilkos lehet hosszú távon, nem való neked semmilyen párkapcsolat.

Más kérdés az is, hogy a párod miért van még veled. Vagy nagyon magas az ingerküszöbje, vagy szimplán nagy marha.

2016. szept. 14. 15:18
 16/36 anonim ***** válasza:
62%

Én sem tűröm, ha más kutakodik a telefonomban, pedig nincs titkolni valóm, de pl. a barátnőm magán élete nem rá tartozik. A párod helyében már rég zárat raktam volna a telómra, de leginkább menesztettelek volna. Rettentő beteges, amit csinálsz.

N

2016. szept. 14. 15:23
 17/36 anonim ***** válasza:
59%

"Ha a páromat meg nyugtatja az,hogy megnézi a telefonom akkor csak nyugodtan .Nem zavar mert nincs titkolni valóm ."

Engem sem az zavar, hogy a párom hozzányúl a telefonomhoz. Ha az övé lemerült, a kezébe nyomom, hogy használja nyugodtan. Engem az zavarna, hogy a párom egy beteg lelkű ember.

2016. szept. 14. 15:30
 18/36 anonim ***** válasza:
65%
Nem szoktam ellenőrizni a partnerem. Ha titkolnivalója volt, mindig kiderült, mert ahhoz sem volt elég agya, hogy becsukja a flörtölést a közös gépen.
2016. szept. 14. 15:34
 19/36 anonim ***** válasza:
30%
Betegesen viselkedsz.
2016. szept. 14. 15:53
 20/36 anonim ***** válasza:
69%
Attól, hogy két ember együtt él, még mindenkinek joga van privát szférához. Nem is tartom egészségesnek, ha két ember minden gondolatát ismeri a másiknak. Amit teszel, az nem csak beteges, de önző és tiszteletlen is. Ha el akarod veszíteni a barátodat, akkor jó úton haladsz. Még most térj észhez, ha még lehet!
2016. szept. 14. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!