Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés az egyik fél családjához?
Még csak elméletben beszélünk róla, hogyha befejeztük a fősulit, akkor összeköltözünk, de a párom nem akarja egyedül hagyni még az anyukáját (az apukája már nincs velük), és szerinte ha nem albérletbe megyünk, akkor többet félre tudunk tenni, ami igaz is. Jóban vagyok a családjával, egyszer már kíváncsiságból megkérdezte, hogy mi lenne, ha, és azt mondták, hogy nem lenne probléma. Viszont kínosan érezném magam, mert a testvére már sok éve együtt van a párjával, és még nem költöztek össze, viszont mi még csak alig másfél éve.
Nem lenne az rossz a családjának, ha ott lennék? Beszállnék a költségvetésbe, amennyire csak tudok, de azért mégsem vagyok "családtag".
21/L
De, a legtöbb családnak nem igazán ideális ez a helyzet. Zavarja a szülőket is és a pár sem érzi felszabadultnak magát.
Nem is értem, hogy miért kérdés-e egyáltalán ez: önállóság, szabadság, boldogság, vagy több pénz...hát, nekem nem kérdéses melyiket választanám. Főleg, hogy sosem vonzott az, hogy az egyikőnk gyerekszobájában éldegéljünk a férjemmel. Az nem élet...
Az oké hogy a párodat láttad és őt sem zavarod (még jó...) de attól még a szülő stb jelen van, akinek vannak szokásai, amin nem fog változtatni max feszengés lesz. Egy szál törcsibe se szívesen megy keresztül az ember más lakásán. Ilyenkor minden mozdulat figyelem alatt van kb mert várjátok egymást hogy végezzen a fürdőben. Ha valamit oda teszel és az anyja átteszi, az ott lesz..
Én is futottam bele alsógatyás apósba, nem volt kellemes maradjunk annyiban, nem tudom melyikünknek volt kellemetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!