Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ki hozta fel elsőként az összeköltözés
témát?
Távkapcsolatban éltünk és kb fél év után költöztem én hozzá.Semmi különös nem volt,megbeszéltük hogy legyen.Azért én mentem,mert ahol ő élt több volt a munkalehetőség is.
2016. aug. 16. 17:55
Egy csomó ember kérdezte három év után, hogy miért nem költöztünk még össze. Nem nagyon érdekelt minket, a lakásaink egymástól kb húsz percre voltak gyalog, nem volt nagy jelentősége, igy is folyamatosan együtt voltunk. Végül anyagi megfontolásból össze költöztünk. Azon kívül, hogy kevesebb hely van a cuccaimnak, semmi nem változott. :D
2016. aug. 16. 18:09
Ismeretseg+3honap utan mar szoba kerult h hozzakoltozhetnek,en mar tudtam a valaszt de akartam a kapcsolatunknak adni meg idot,hisz o kulfoldon elt (magyar) ugyh ujabb 6honap tavkapcs utan hozzakoltoztem.Adta magat,egyutt akartunk lenni es en epp 2 melo kozt voltam,nem lattam ertelmet meg tesztelgetni magunkat.
2016. aug. 16. 18:53
Utolso vagyok,N. Tehat a pasi mondta ki.
2016. aug. 16. 18:53
Egyre többet találkoztunk a párommal, végén már meló után nem is mentem haza, hanem egyből hozzá mentünk (együtt, mert egy helyen dolgozunk), aztán egyre több cuccom került át hozzá, majd egyszercsak mondta, hogy "észre sem vettük, és már együtt élünk" :D ez kb 4 hónap után történt.
(Én vagyok a nő).
2016. aug. 16. 19:20
Egy ev alatt szep lassan az isszes xucca atvandorolt az alberletembe. Fel eves 'evfordulora' kapott kulcsot. Aztan amikor mar akkor is az albimban aludt hetvegen amikor nem voltam a varosban, akkor mondtam h szeptembertol osszekoltozhetnenk hivatalosan is... de akkor mar fel eve elo elo jott a tema. Gyakorlatilag egyertelmu volt.
2016. aug. 16. 19:34
Egy közös ismerös hozta fel, kb 4 hónap után, hogy miért nem költöznk össze, ha már csak hetente 1szer járok haza, akkor is caak ruhákért. Aztán elkezdtünk róla beszélgetni és mindketten benne voltunk :)
2016. aug. 16. 20:08
A lánykérés után került szóba, a férjem kérdezte, hogy hogy legyen majd, meg mikor, és megbeszéltük, hogy amint végzünk a sulival + lesz munkánk, összeköltözünk. Mire 1 évesek lettünk, már 1 hete együtt éltünk. Az esküvő fél évvel később volt.:)
2016. aug. 16. 20:40
Megismertem, ra egy hetre elhagyta a baratnojet es beallitott egy kupac boronddel, h most o idecuccol. Sosem kertem h hagyja el a csajt, meg csak egy hete ismertem, meg se kerdezte h becuccolhat e:-))))
Azota mar boldog hazasok vagyunk 6 eve:-))))
2016. aug. 16. 22:59
Egyre több cuccom lett az albérletében, azért nála, mert ő egyedül élt, nekem meg voltak lakótársaim. Aztán 3 hétre rá kaptam kulcsot, meló után hozzá mentem, kezdtem magam otthonosan érezni nála, sokszor voltam ott egyedül is, amikor ő dolgozott... Aztán egyszer csak megkérdezte, hogy "azt ugye tudod, hogy mi már együtt élünk?" :)
Végül 4 hónap után hoztuk el a maradék cuccomat az én albimból, most tavasszal pedig egy új helyre is együtt költöztünk már. Olyan egyértelmű volt, hogy együtt akarunk lenni, meg igazából nálunk kimaradt a klasszikus, ismerkedős fázis.
2016. aug. 17. 08:36
Kapcsolódó kérdések: