Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A szuleim mit szolnanak hozza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szuleim mit szolnanak hozza?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok es a baratom 34 eves.

Van egy fia az elozo hazassagabol.

Vegeztem az iskolaval, erettsegim lett, most kovetkezik az egyetem de szeretnenk osszekoltozni, vagyis hogy en koltozzek hozza.

A szuleim tudjak hogy van baratom, de nem ismerik ot, es a korkulombseg miatt is gondolom kiakadnanak.

Hogyan mondjam el? Mit szolnanak hozza? Beleszolhatnak a kapcsolatunkba?

2016. aug. 1. 23:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Hát, bele nem szólhatnak és azt sem tudom ők hogyan fognak reagálni.

Mióta vagytok együtt? Komoly a dolog?

2016. aug. 1. 23:50
 2/22 A kérdező kommentje:
16 eves korom ota volt koztunk valami, sose gondoltam hogy komoly lesz, es mikor 17 es fel lettem felvallaltuk tarsasagokban is. Szoval reg ota. A kisfiat is imadom, es szerintem jol meglennenk. Csak a szuleim velemenyetol felek, mondjuk edesapam es a mostohaanyum kozott is 10 ev van, koztunk meg 16.
2016. aug. 1. 23:54
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Es ki fogja ezt a nagylanykodast finanszirozni? Anyuci vagy a baratod?
2016. aug. 2. 00:10
 4/22 A kérdező kommentje:
Egyetem mellett dolgoznek, mert megadatott az a lehetosegem, hogy iskolaban tanithassak mikozben tovabbtanulok, es mivel en is (jelenleg etteremben szeptemberig) es a baratom is dolgozunk el tudnank tartani magunkat.
2016. aug. 2. 00:15
 5/22 anonim ***** válasza:
22%

18 évesen más kölykét nevelgetni... hát had gratuláljak.

Ki fognak akadni a szüleid, az tuti.

Apád helyében még laposra is vernék a "barátodat".

18 éves éretlen kislány vagy, aki szart sem tud az életről.

De már rögtön egy 2x annyi idős pasival kavarsz, és a kölykét akarod nevelgetni... (taps-taps-taps)

Pfff....

2016. aug. 2. 08:14
 6/22 A kérdező kommentje:

A gyerek az anyjával van, időnként az apjánál és mivel tanító-óvonői szakot végeztem értek a gyerekekhez, buta nem vagyok.

A kérdésem csak az volt, hogy a szüleim hogyan reagálnának.

De köszönöm a kritikákat és a véleményeket is.

2016. aug. 2. 09:12
 7/22 A kérdező kommentje:
És ne mond meg te kedves, hogy nem értek az élethez. Amin en keresztul mentem az eletem soran sok fiatal elbukott volna. Sot a legtobb boldog eletet elt, en meg nem es tudom milyen az "anyasag". Vegulis a testveremet en neveltem fel. Csak ugy mondom. De persze, minden 18 eves eretlen.
2016. aug. 2. 09:15
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
18 evesen tanito-ovono szakot vegeztel... hogyne. Es a foiskolara meg 10 evesen vettek fel eloszor, mi? :'D
2016. aug. 2. 09:24
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon tanultam. És igen azt végeztem.
2016. aug. 2. 09:28
 10/22 anonim ***** válasza:
56%

Látom az öntudatod még mindig nagyobb mint az eszed.. :D te 18 éves érett nő, aki mindent tud az anyaságról. :DDD

Sok sikert az életed elcseszéséhez nyuszika!

U.i: dobj már egy képet anyudról meg apudról amikor elmondod nekik ezt... kíváncsi lennék az arcukra. :D

2016. aug. 2. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!