Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A szuleim mit szolnanak hozza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szuleim mit szolnanak hozza?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok es a baratom 34 eves.

Van egy fia az elozo hazassagabol.

Vegeztem az iskolaval, erettsegim lett, most kovetkezik az egyetem de szeretnenk osszekoltozni, vagyis hogy en koltozzek hozza.

A szuleim tudjak hogy van baratom, de nem ismerik ot, es a korkulombseg miatt is gondolom kiakadnanak.

Hogyan mondjam el? Mit szolnanak hozza? Beleszolhatnak a kapcsolatunkba?

2016. aug. 1. 23:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Egyszerű: a hapsi pedofil, te meg szimplán csak buta vagy még. A szüleid totálisan ki fognak akadni ezt borítékolom, és hiába a "nem szólhatnak bele" süket duma. De, igen is beleszólhatnak mert a szüleid.
2016. aug. 2. 09:57
 12/22 anonim válasza:
53%

elkezdesz pic_sáskodni mert az a kor jön

szép

5 év múlva már meg sem fogod ismerni

2016. aug. 2. 12:30
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Ez a lüke Bokorugró Mariska hol él? Albániában? Tanítónő és óvodapedagógus. Tu in van! :) Elszabadult hajóágyú a lelkem, szerintem hagyjuk, hagy menjen tombolni, mi meg vonuljunk fedezékbe! Sok sikert a kihasználó 34 éves kanjához, majd rájön az élet velejére két éve múlva szegény hölgyike! :) Azért a mocsok 34 éves ürge is is megérdemelne egy seggberúgást!
2016. aug. 2. 23:01
 14/22 A kérdező kommentje:

Igazan szep megjegyzeseket kapok, de semmi gond nincs, nem zavar.

Ez a "Mariska", ha mar igy neveztel Erdelyben el.

Koszonom a "jókívánságokat"!

2016. aug. 2. 23:13
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Gondoltam, hogy Erdélyben élsz, csak nem mertem leírni, nem mertem szembesülni vele, hogy ott ilyen agyatlan nőcikék élnek. :)
2016. aug. 2. 23:23
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Már értem, hogy magyarországi férfiak miért vágynak egy erdélyi "romlaltlan" p-uncikára. Szerintem ne menj egyetemre, nem neked való. Inkább minden erőddel azon légy, hogy lefogd apád vasvillás kezét, miközben közlöd vele, hogy az ártatlan lányát egy szélhámos, sz-arházi dugja már gyereklány kora óta. Kislány! Te nem vagy normális! A hapsid sem az, csak hogy tudd! Mikor fogsz rájönni, hogy a kanod csak manipulál, mert megteheti egy tudatlan kislánnyal? Mikor fogsz belezakkanni a felismerésbe? Akkor is ide fogsz majd jönni elsírni a bánatodat? Buta vagy, annak születtél, az vagy és az is maradsz, kész.
2016. aug. 2. 23:36
 17/22 A kérdező kommentje:

A sovinizmus latom nem maradhat el, nagyon rejtve de eszreveheto.

Jokat nevetunk ezeken a parommal.

Es megyek egyetemre, nyugalom. Mar felvettek, es tanitani fogok mellette. Persze, hogy buta vagyok, azert lett jo erettsegim es kerultem be egy jo egyetemre. Koszike.

2016. aug. 2. 23:48
 18/22 A kérdező kommentje:

Es akkor most mostohaanyum is ugyanilyen buta? Hogy 20 evesen egy 30 evessel(edesapammal) osszejott es ra 4 evre gyerekuk lett? Akkor buta, hogy felnevelte a mostohagyerekeit?

Bizonyara o is az.

2016. aug. 3. 00:01
 19/22 anonim ***** válasza:
67%
Ja, bocs, nem szóltam semmit, ha ez nálatok családi hagyomány! Kinél mi, hehe! Én adventi koszorút fonok, anyád és te meg idősebb kanokat csipegettek fel. Nem is értem a kérdésedet, ha ez nálatok normális, akkor mitől félsz? Miért félsz elmondani a szüleidnek? Mondom én, hogy ostoba vagy.....
2016. aug. 3. 00:18
 20/22 anonim ***** válasza:
27%

Egy az egyben tipikus "erdélyi" mentalitás... ha nem mondtad volna, akkor is rájövök....

Pfff..

2016. aug. 3. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!