Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom sosem beszél a velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sosem beszél a velem kapcsolatos terveiről, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Lassan hat éve együtt vagyunk és kb 2 és fél éve együtt is élünk annak ellenére, hogy elég nagy korkülönbség van köztünk, én 23, ő 32 éves. Ez az eddigi leghosszabb kapcsolata, nekem pedig az első igazi kapcsolat. Zavar, hogy ha a terveiről kérdezem mindig elvicceli a dolgokat, pedig csak tudni szeretném el tudja-e egyáltalán velem képzelni a jövőjét, pl. házasság, család stb. Nyilván nem most azonnal szeretnék mindent, de bennem már megfordult a gondolat hogy 5-6 éven belül családot szeretnék, ő meg annak ellenére hogy 9 évvel idősebb még nem is gondolkozik ilyesmin. Látom hogy szeret és hogy jól bánik a gyerekekkel bár őt az anyukája egyedül nevelte. Félek, hogy pár év múlva ott leszek 30 évesen és ő meghátrál a közös jövőtől. Nem értem, hogy hogy lehet, hogy hat év együttlét után sem gondol bármi komolyabb tervre velem kapcsolatban, idővel ez nekem úgy érzem kevés lesz. Vagy csak el kell telnie még pár évnek hogy benne is érlelődjön a gondolat?

2016. aug. 24. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem beszél a veled kapcsolatos terveiről , mert nincsenek veled tervei. Vele maradhatsz, ha akarsz, de ebből se házasság, se gyerek nem lesz. Az a veszélye ennek a kapcsolatnak, hogyha a pasi találkozik a nagy Ő-vel, elég gyorsan le fog lécelni mellőled. Ne áltasd magad: számára nem te vagy az Igazi. De amíg rá nem akad az Igazira, addig valamilyen szinten működtetheted a kapcsolatot, csak ne várj ettől házasságot és gyereket. Te döntesz, mit akarsz.
2016. aug. 28. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!