Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sosem beszél a velem kapcsolatos terveiről, mi lehet az oka?
6 év alatt azért csak rájöttél, hogyan lehet a viccelődését félresöpörni, és kész tényeket, gondolatokat kicsikarni belőle, nem? Mármint, néha az én párommal sem lehet egy-két témáról komolyabban beszélni, mert elvicceli, de ha éppen őszintén akarok valamit megtárgyalni, akkor nagyon hamar ráébresztem, hogy most a felnőtt és nem a kölyökember énjére vagyok kíváncsi. Elismerem, néha ez hisztivel és manipulatív durcogással jár, de utána rendesen meg tudjuk beszélni a dolgainkat, és máris tudjuk, hányadán állunk. Nem túl érett megoldás, azt elismerem, de a célnak megfelel :D Csak azért mondom, mert én is az együtt töltött idők során tapasztaltam ki próba-szerencse alapon, mi az, ami működik ilyenkor, és biztos van nálatok is hasonló módszer. Nem lehet hatni rá valahogy, hogy ténylegesen számításba vegye a jövőbeni terveket?
Mert sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy aki 6 év után 32 évesen még nem gondolkodik házasságon, gyereken, az 16 de még 26 év múlva sem nagyon fog, mert egyszerűen nem akar. 30+ a férfiak (legtöbbje) már relatíve tisztában van magával és a vágyaival, és ha valamiről nem beszél, nem gondol bele, akkor az azért van, mert valójában nincs miről beszélni, nincs mibe belegondolni. Ebben az esetben azért nem beszél (az elméletet felgöngyölítve) a veled kapcsolatos terveiről, mert nincsenek veled kapcsolatos tervei, máról holnapra él. De ez csak egy elmélet, amit bár sajnos a tapasztalat szült, azért mégiscsak előfordulhat, hogy esetedben téves.
Figyelj, igaz a 6 év együtt járás már elég hosszú idő, de te még csak 23 éves vagy. Az is lehet, hogy most szedi össze magát a lánykéréshez, ne siettesd!
Szerintem várj még egy picit, fiatal vagy még. Ha 25 évesen sem lesznek komolyabb tervei veled, akkor elkezdhetsz ezen agyalni.
Én így gondolom.
MI lehet az oka? Hát elsősorban az, hogy semmiféle tervei nincsenek se veled, se semmi olyan ügyben, ami nem a karrierjét érinti.
Várhatsz még 6 évet, ha gondolod, de ugyanígy fog telni. Szerintem örülj, hogy elsőre egy ilyen békés, hosszú kapcsolatod lett - ideje továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!