Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a részben házassággal kapcsolatos spoken word videóról?

Figyelt kérdés

Angol nyelvű, keresztény videóról van szó. Nem provokációnak szánom, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy meg fognak oszlani a vélemények, de kulturált véleményekre vagyok kíváncsi, szóval légyszíves adjátok meg a módját.

https://www.youtube.com/watch?v=I4OK9DmLpCY

2016. júl. 28. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Friss házasként érdekességképpen szívesen megnézném, de én korszerűen bunkó vagyok, nem értek angolul.
2016. júl. 28. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, jól beszél a srác, de kicsit sok! Mármint meguntam a beszédét, amellett, hogy egyetértek vele, csak nekem ez az amerikai stílus (hajrá, bármire képes vagy, stb), sokszor kicsit már fárasztó. De amúgy mondom, jól beszél a srác.
2016. júl. 29. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!