Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örömből csalódottság?
Nem elég még ezekből a kamu kérdésekből? Minden nap van egy ilyen, hogy a férj bevisz valamit a munkahelyre, és kifizetteti. Tegnap éttermi kaja volt...
Nagyon unalmas.
Külön kasszán vagyunk mi is, de az marhára nem EZT jelenti. Annyit jelent, hogy a közös költségek után a fennmaradó fizetés magánügy, nem kötjük a másik orrára. Nem azt, hogy filléreskedünk és elkérünk mindent! Attól, hogy külön kassza van még képes az ember kedveskedni a másiknak és gondolni rá. Marhára unalmasak már ezek a kamu kérdések...
őszintén kíváncsi vagyok, hogy miért pontoztátok le a 8. válaszomat.
ahol valami gond van, ott a kreatív megoldások hatnak csak.
a nagy megbeszéléseknek semmi értelme, legfeljebb annyit mond, hogy persze, drágám. és folytatja, amit akar.
elég egyszer elmondani, de valószínűleg rájött magától is, hogy neked nem esik jól.
Hát ez nagyon gáz... Hányinger, gyógyszerért elkérni az árát. Még ha zsugori.... is, a párja beteg és a bevitt gyógyszer árát is elkéri... Én egy az egyben kiábrándulnék, ez nagyon alja jellem, most komolyan.
Így ápol majd, ha később bármi bajod is lesz, gyönyörű.
Legutobb a barátnőm szülte meg a babajat, és vittem neki ebédet kifőzdéből, üditöt, gyümit nasit... Hogy nézett volna ki ha benyújtottam volna a számlát érte? Még belegondolni is rossz ez milyen sértő és megalázó dolog.
Tehát a férjed a "segítségéért" visszavárt valamit ugyanúgy. Lehet még vadidegeből is pár azt mondaná haggyad csak a pénzt gyógyulj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!