Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ezt tényleg helyénvalónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tényleg helyénvalónak tartjátok? Miért tartja ezt a világ "elfogadottnak"?

Figyelt kérdés

Arra az esetre gondolok, mikor összejön egy gazdag egy szegénnyel, keresetük ég és föld, de mindenki szerint azonnal "közös kassza" kell, meg fizessen csak a gazdag, minden amit utána vesznek - hiába fizette 90 vagy akár 100%-ban a gazdag az mind "közös szerezemény" egy válás esetén. Meg a gazdagabb állja csak egyedül a nyaralást meg minden... A másik meg csak élvezze ki.

De ez így nem igazán tisztességes! Ez így majdnem kommunizmus. Az egyik belead 500 ezret a másik 100-at, de a végén osszuk csak el 300-300ban. A gazdag nem hal bele, nem is erről van szó, de ez akkor sem tisztességes. Így kb. a legnagyobb üzlet összejönni, összeházasodni egy gazdaggal, kihasználni, aztán meg vinni mindennek a felét vagy még többet.

És most jön a röhejfactor... Ez mindenki szerint "tök természetes", senki nem veszi észre az aljasságot és tisztességtelenséget ami emögött van. Ez így kihasználás és valamilyen szinten lehúzás. Ezt nem szabadna megengedni.

#kommunizmus #undor #proletár #tisztességtelenség #fizessen a gazdag #azé' van #aki szerint ez helyes
2016. aug. 15. 10:17
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha jól választ az adott gazdag ember, olyan nem fog előfordulni, hogy vki kisír egy Mercedest... vagy ha igen, akkor lehet azt mondani, hogy szívecském, nem, mert fontosabb dologra is el lehet költeni azt a pénzt.
2016. aug. 15. 14:17
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a világon senki nem kényszerít egy gazdagot se, hogy szegénnyel házasodjon össze. Keressen olyat, aki nagyságrendileg ugyanannyit keres, és akkor egyből nincs ez a probléma.

A másik dolog, hogy egy IGAZÁN jó, kiegyensúlyozott kapcsolatban ez a pénz-kérdés sokadrangú. Volt már, hogy nálam sokkal szegényebb pasim volt, és én fizettem mindent. És? Szerettem őt, örültem, hogy adhatok. Ugyan azt nem engedte, hogy nyaralni elvigyem, de ez rosszul is esett - ezer örömmel "kidobtam" volna a pénzt arra, hogy velem legyen, és közös élményeink legyenek, és jól érezzük magunkat, mint hogy megmaradjon egy x összegem magamnak, amin ülök, és nem tesz boldoggá.

Szüleimnél most apám nagyjából háromszor annyit keres, mint anyám. És akkor? SOHA nem lenne olyan kicsinyes, hogy számon kérje rajta... A felesége, nem pedig valami random koleszos szobatársa, akivel arányosan osztják el a wc papír árát :D

Furán állsz hozzá.

Nyilván más a dolog, ha már eleve a szegényebbik fél alapvető célja jól lehúzni a gazdagabbat, de egyrészt nem erről szólt a válaszom, másrészt aki ilyen formában engedi, az meg is érdemli.

2016. aug. 15. 15:15
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy igazad van. Akkor szerinted mi a megoldás?

A gazdag fél elmegy nyaralni Hawaii-ra, míg a szegényitthon ül, vagy a Baéatonban áztatja alábát?

A gazdag kaviárt eszik, míg a szegény éhen hal mellette? A gazdag felet ezek kicsit sem zavarnák? Nem sajnálná a másikat? Akkor mi a fenének házasodott össze?

És ha gyerekük születik? Kiszámolják, hogy mennyi a pelenka meg a sportcipő fele? Tényleg boldog lesz úgy a gyerekkora.

Az, hogy mi történik a válás után, ha nem tűnt volna fel, nem az elvált felek döntése, hanem a törvényeké, amiket nem mi hoztunk. Kössenek akkor házassági szerződést. Aztán ha belemegy a szegényebb, akkor nincs para, ha meg nem, akkor nem kötelező elvenni.

2016. aug. 15. 17:34
 34/41 A kérdező kommentje:

Tudod mi ezzel a baj. Kezdetben minden OK, a szegényebb nem követel, hanem tényleg ajándék minden, tök jó. Aztán egyszercsak MEGSZOKJA... És onnantól lesz elvárás az ötcsillagos szállodában nyaralgatás meg a kiló ezüst születésnapra. A jóhoz könnyű hozzászokni... Pofátlanabb esetben jön a gazdagabb fél kártyáinak módszeres lenullázása, folyamatos provokálás "mé' csak egy tévénk van?!" és követelőzés a másik kontójára...

Semmi baj nem lenne ha maradna ami az elején volt. Az AJÁNDÉK megepetésszerű és nem provokálásra jár egy idő után. "Vegyé' mán' nekem egy új audit, a merdzsó már olyan égő"... És 10 ezres számlák a fodrászatban, minden héten új cipő...

2016. aug. 15. 18:05
 35/41 fru_ ***** válasza:
100%
Ne házasodj, velünk meg ne foglalkozz! :D
2016. aug. 15. 19:03
 36/41 anonim ***** válasza:
74%
#34, én még nem láttam olyan nőt, aki kilószámra venné az aranyat a párjának.
2016. aug. 16. 07:24
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

tudod ha valakit évekig (mire pl elveszi) át tud verni egy embert akkor ott a "gazdag" simán nem nyitja ki a szemét. félti a vagyonát? írjon szerződést. ha a másik nem akarja aláírni, akkor max nem házasodnak és kész

kezdem azt hinni, hogy te hiába vagy pénzes mégsem sikerül még egy kirakatmacát se legombolni és irigy vagy mindenkire. szegényre, gazdagra

2016. aug. 16. 08:27
 38/41 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! #24-es vagyok. miből veszed, hogy összejöttem az említett fickóval? az első randi után megmondtam, hogy ez nekem nem jön be. A legtöbb pasimnál én jobban kerestem, vagy kb azonos szinten.
2016. aug. 16. 08:59
 39/41 anonim ***** válasza:

A gazdagnak sem kéne elkapatnia a szegényt. Igen, van olyan ember, aki simán hozzászokik ahhoz, amit megkap. Ha a gazdag azzal fejezi ki a szeretetét kedves szavak helyett, hogy itt a Frey Wille karkötő, ott a legújabb Lexus, akkor nyilván, akiben megvan a szikrája is a vágyakozásnak a luxus iránt, természetesnek fogja venni.

De ismerek több párt is, ahol már több tíz éve élnek jó házasságban úgy, hogy a nő otthon van, és nem nagyzol, nincs luxusékszere, sem -kocsija (pedig a családnak van egy valag pénze, egyik esetben pl. a férj a szakmájának egyik legkeresettebb szakembere egész Mo.-n, és nem faforgácsoló, annál szellemibb munka). Tudni kell jól választani. Pl. ilyen esetben házias nőt érdemes, nem olyat, aki már azon nyafog, ha 2 tányért be kell tennie a mosogatóba. Meg aki házasság előtt sem nyafog meg manipulál, hogy vedd meg neki azt a karórát, nyakéket.

2016. aug. 16. 09:20
 40/41 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de szerinted akkor mi a megoldás? Kasztrendszer? Egyenlő csak egyenlővel házasodjon? Persze undorító ha valaki kihasználja a párját, de szerinted az a megoldás hogy akkor nem mennek nyaralni mert a szegényebb félnek nem telik rá? Vagy a gazdagabb fél élje az életét egyedül mert a másiknak nincs rá pénze hogy vele tartson? Vagy amikor a nő gyesen van akkor dögöljön éhen? És tegyük hozzá akkor azt is, hogy ha beteg a gyerek általában anyuka marad otthon. Szerinted ugyanannyi eséllyel indul a munkaerő piacon mint a férfi? Ugyanolyan karriert tud összehozni? Így nem csoda hogy az estek többségében a pasi keres jobban. De ha ennyire félted a vagyonod akkor a házassági szerződést javaslom. Mindenesetre kicsit uncsi már, hogy egyesek szerint minden nő pénzéhes ribi.
2016. aug. 16. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!