Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne a világ érzelmek nélkül? Ti élnétek nélkülük?
Figyelt kérdés
Én élnék nélkülük és bárcsak valóra válna ez a dolog.2016. júl. 22. 00:42
1/10 anonim válasza:
A pszichopaták elméletileg nem éreznek, szóval még van esélyed megvalósítani az álmaid...
Nekem más céljaim vannak.
3/10 anonim válasza:
Szerintem szürke lenne és üres, attól mert nekem az érzelmi világom romokban, még nem venném el mástól a szép dolgokat.
4/10 anonim válasza:
Ami nem hasznos, azt az evolúció eltörli. Érzelmek nélkül sehol sem lennénk.
5/10 anonim válasza:
Rosszabb lenne, pl szerelem nélkül, de akkor sem unatkoznék, mindig is elfoglaltam magam a sajàt kis dolgaimmal. Szóval nem akarnék meghalni.
6/10 anonim válasza:
Néha jó lenne, néha nem, vannak olyan érzelmek, amelyek jók lennének számomra, ha nem lennének, de ha másnál nem lennének felém, akkor hiányoznának. Pl. bűntudat.
A szerelem nagyon jó érzés, de csak amíg tart a boldogság. Utána jó lenne ha nem lenne.
Minden adott szituáció kérdése,ha épp úgy alakulnak a dolgok, akkor én is szívesen kitörölném az érzelmeket a világból.
7/10 anonim válasza:
Megszűnne a világ. Nem lenne ami mozgatná az élőlényeket.
8/10 anonim válasza:
Szerintem idővel apokaliptikus. Mégis mit kezdene egymással 7 milliárd pszichopata?
9/10 anonim válasza:
egyszóval: sz@r.
és itt nem a szerelmet hiányolnám, hanem a szeretetet.. pl a kutyádat/macskádat, rokonaidat se tudnád szeretni. Ez milyen sz@r lenne már?
Simán lehetne gyilkolni, mert nem éreznél utána semmit. Bűntudat is érzelemnek számít...
10/10 anonim válasza:
Olvasd el Az emlékek őre című könyvet vagy nézd meg a belőle készült filmet. Ott bemutatnak egy lehetséges variációt. Nekem nem tetszik, de nem írok spoilert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!