Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatok olyan nőkkel, akik érzelmek helyett érdekvezéreltek?

Figyelt kérdés
Sajnos eddig azért kellett dobnom minden velem összejött nőt, mert előjött belőlük a hisztis érzelmi zsarolás egy bizonyos idő után. Hallottam róla, hogy vannak másképp gondolkodó nők is, őket szeretném megtalálni.

2016. jún. 27. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Engem is érdekel ilyen nő, amilyen a kérdezőt is! Szubmissziv srác vagyok.
2016. jún. 27. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Én inkább ilyesmi vagyok, de nem úgy érdek vezérelt, hogy kihasználós, mert jól keresek én is, és van saját életem. De ilyen vagyok, pont a miatt, hogy van saját életem, amit szeretek. Foglalt vagyok, csak azért írok, mert tudom mit értesz alatta, - legalább is asszem...- és leírom, hogy milyen vagyok,és hol fordultam elő. Szóval menedzser lány voltam, több sulit elvégeztem, ezen kívül a hobbimnak hódoltam sokat, illetve sokat jártam sziklát mászni és barlangba, itt volt sok barátom. De nem voltam fellelhető sem társkeresőn, sem éjszakai lebujba.- bocsi.. viszont annál többet dolgoztam csupán magam gyönyöréért.

A párom ugyan ilyen ember, szereti a munkáját, a hobbija a munkája, szeretjük magunkat külön-külön elfoglalni, néha egyedül is jönni-menni, szabadságban hagyni a másikat, és persze amikor szabadon akarjuk, akkor azért természetesen szeretjük egymást, tettekkel is, nem csak az ágyban. Tehát vannak szívességek, meg minden, de nincs elvárás, szemrehányás, semmi ilyesmi.

remélem ilyesmit akartál. Ilyen csajok pedig elvileg vannak munkahelyeken, nekem is volt 1-2 ilyen barátnőm..

2016. jún. 27. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Van ilyen ismerosom: o elveteti magat a pasikaval felesegel. Gyereket szul hsmar es a pasival vetet egy 3 szobas lakast es a gyerek nevere veteti.

Utana elvalik es viszi a lakast meg gyerektartast.

2016. jún. 27. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire gyakoriak az ilyenek (én is hasonló vagyok) de nem hiszem hogy sokan vannak így nem sok az esélyed 21/L
2016. jún. 28. 00:15
 5/5 A kérdező kommentje:
# 3: ha a gyerek nevére veteti, akkor véletlenül nincs mindkét szülőjének haszonélvezeti joga az ingatlan felett?
2016. jún. 28. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!