Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elintézett a kozmetikus, és pénteken jön haza a barátom. Ugye elmúlik addigra? Így nem találkozhatok vele.
Figyelt kérdés
Borogatom kamillával, ugye el fog múlni? Rég nem láttam, és még elég friss kapcsolat.2014. aug. 25. 17:43
3/10 anonim válasza:
Persze, pár napon belül elmúlik és szép leszel :)
L
6/10 anonim válasza:
Én szerdán megyek,és sztem nekem is elmúlik péntekig:)Nekem általában 2 nap kell:)A lényeg az,h ne kenj rá semmit,hagyd szellőzni;)
nyugi ;)
7/10 anonim válasza:
Ha nem marta le a teljes felső rétegét a bőrödet akkor talán. De az írásod alapján tuti igen. Ugyanis egy jó kozmetikusnál már másnap sokkal szebb, és közvetlen kezelés után is simán ki tudsz lépni az emberek közé.
8/10 anonim válasza:
Én lesz.rnám, hogy a barátnőmet ilyen formában "elitézték"-e. Ettől függetlenül szeretném és örülnék, hogy vele lehetek.
9/10 anonim válasza:
ha szeret akk nemfogja érdekelni milyen az arcod...:)
10/10 liza6789 válasza:
huh tudom h milyen érzés mert nekem is ég a fájdalomtól az arcom mikor kijövök onnan. nekem 1 hét mire teljesen jo lesz de péntekig jobban fogsz kinézni . esetleg ha nagyon durva a helyzet akkor tegyél rá alapozót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!