Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha sosem leszek túl rajta? Hogy menjek így haza?
Szakítottunk a barátommal májusban és eléggé megviselt a dolog.
Ezért fogtam magam és elutaztam, jelenleg is külföldön vagyok. De ahogy közeleg a nyár vége, egyre rosszabbul leszek. Nem voltam azóta otthon és a barátomról senki nem beszél nekem. Megnéztem az adatlapját (2 hónap után!) és egy lánnyal eléggé jóba lettek.
Mindenki azt hiszi, hogy oké vagyok, csak buliztam, vásároltam, szórakoztam, pihentem és napoztam az utóbbi időben és próbáltam nem rá gondolni. De ahogy leszáll majd Pesten a gép, ugyanott leszek, mint amikor elindultam. Megfogadtam, hogy elfelejtem és találok valakit helyette. Hát ez nem jött össze egyáltalán.
Nem tudom, mit tegyek. Úgy érzem, mintha a lehetetlenre várnék... Évek óta ő volt az, akire vágytam és olyan jó volt minden, amíg együtt voltunk.
Ő volt a Tökéles Srác és legszívesebben haza se mennék, hanem maradnék az Los Angeles-ben, vagy tök mindegy nekem, hol, csak távol tőle és a népszerűségétől, meg a tökéletességétől.
Szerintetek van olyan, hogy valaki képtelen túljutni egy szakításon?
Még tanulok, nem dolgozom.
És az a legrosszabb, hogy neki nem is hiányzom.
Amíg magadban nem zárod le a dolgot addig akár a világűrbe is kilőheted magad, akkor se fogod feledni, ez sajnos időt igényel! Minél hosszabb és minél jobb volt egy kapcsolat annál tovább tart kiheverni.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!