Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találkozhatok egy fiúval a netről, ez jó ötlet?
Anya nem engedi, hogy találkozzak vele, mert hogy netről ismerem és nem velem egyidős (3-4 évvel idősebb). Nem tudja, hogy már találkoztam vele, mert nem volt alkalmam ezt elmondani, mivel ahogy megemlítettem, hogy 'fiú', többet hallani sem akart találkozásról. Más barátnőimet elengedik a szüleik bárhová, nekem meg engedélyt kell kérnem, sőt, valamikor el sem engednek.
Arra gondoltam, amikor anyával pont abban a városban leszünk, megemlítem a fiúnak, és majd akkor ott előtte 'futunk össze', ha nem enged el egy 18 éves lányt randizni, akkor csak elenged vele pár órára, nem küldi el a fiút.. Bezzeg, ha mindent tudna más lányokról, akikkel példálózik, hogy ők nem ismerkednek neten, igencsak kikerekedne a szeme. De nem, ők a jók, én vagyok csak ilyen hülye, mikor nem vagyok egy útszéli sem..
Eléggé furcsa, hogy 18 évesen nem hagy neked szabadságot az anyukád...
Nem biztos, hogy elengedne vele. Illetve, attól függ, hogy milyen ügyben lennétek anyukáddal abban a városban. :)
Mintha csak magam olvasnám ezelőtt másfél éve...
Ugyan ebben a cipőben voltam. 18 voltam, netről ismertem a srácot és ment a balhé itthon hogy ezt mégis hogy képzelem. aztán mivel nagy volt a távolság köztünk, titokban leszerveztem egy szállás foglalást a srácnak a közeli városban és amikor minden megvolt közöltem anyával a kész tényeket és hogy már pediglen randizunk. Suli után találkozunk, és hazahoz. Nem volt mit tennie...
Aztán szépen lassan kezdett beletörődni.
Komolyabbra fordult a kapcsolatunk végüé Az első "együttalvás"után megtört a jég annyira hogy mostmár nem próbál meg irányítani. Elmondja a véleményét, meghallgatom de nem erőlteti rám ha nem értünk mindenben egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!