Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » ÚGY érzem, hogy én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gábor445 kérdése:

ÚGY érzem, hogy én vagyok a világ közepe. Szóval minden körűlöttem forog néha, nem vagyok ura a történéseknek. Csak megy minden de túl gyorsan és nemtudok lépést tartani. MIT LEHETNE EZELLEN TENNI?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is le kene szokni a kabitoszerekrol, masodjara megtanulni gondolkodni, lazitani nem esz nelkul menni elore.
2016. júl. 9. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezdetnek megtanulhatnál magyarul.
2016. júl. 9. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
A saját világodnak lehet hogy te vagy a közepe, de nekem is van egy, meg mindenki másnak. De állítólag a farkasoknak falkaszellemük van, szóval náluk lehet hogy egy közös tömegközéppont a világ közepe. A hangyáknál meg a királynő. De akkor az angoloknál is a kieálynő? De akkor nálunk kicsoda? A Z'Orbán?
2016. júl. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!