Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én változtam, a Világ vagy a nők?
36 éves vagyok. 22 éves korom óta csajozom aktívan, eddig lefeküdtem úgy 40-50 nővel. Azt vettem észre, hogy a húszas éveimmel ellentétben már nem néznek meg annyira a nők, és nehezebb is csajoznom, mint régen. Míg régen 1-2 hónap alatt becsajoztam, most akár duplája, triplája is kell hozzá. Régen folyton engem néztek a nők, utcán, buszon, ma - kis kivételtől eltekintve - átnéznek rajtam. Pedig nem nézek ki rosszabbul, sőt, a korral talán még vonzóbb lettem, egyébként is jóképű pasas vagyok.
Mi történhetett?
1. Kétszer annyi idős vagy majdnem, mint a húszas éveidben!
2. Lehet, hogy túl nagy az egód, mert lehet, hogy csak a saját szemedben vagy vonzó, de lehet, hogy mások szemében, meg nem.
3. Egyetlen állandó, a változás maga! Tehát te is és a világ is változott! Te meg aztán főleg a kor előre haladtával.
4. Úgy tűnik, hogy te még 36 évesen is egy tizenéves értelmi szintjén vagy a leírtak alapján és még mindig nem nőlt be a fejed lágya, ez már gáz, ennyi évesen!
5. Egyáltalán, akarsz családot, vagy gyereket? Mivel a korodbeli nők inkább már családot akarnak és nem kalandozni!
Küldj egy képet, már tök kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagy vonzó valójában.
23L
A világ folyamatosan változik, így értelem szerűen te is és a nők is.
Régen azért néztek folyton, mert huszonéves voltál. Akik akkor megnéztek, azok most körülbelül 30-40 évesek. Viszont a mai 30-40 éves nők lassan családot alapítanak, esetleg van is már nekik, és ezért nem nézelődnek/buliznak/pasiznak (annyit).
A másik pedig, lehet, hogy te jóképűnek, vonzónak tartod magad, de egy nő szemében nem biztos, hogy tényleg az vagy.
Egyébként nem értem ennyi idősen miért nem sikerült tartós kapcsolatot kialakítanod, ha annyira törekedtél rá?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!