Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért termelt ki a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért termelt ki a világ ennyi nőcsábászt?

Figyelt kérdés
3/4 év leforgása alatt kifogtam 2 nőcsábászt. Kifejezetten szép, normális lelki világú és gondolkodású lánynak mondom magam. Nem is arról volt szó, hogy egyből ágynak estünk. De a végén mégse alakult ki semmi komoly, repültek a következő virágra, akiket ugyanúgy dobtak később. Miért van ez így? Válasszak kevésbé jóképű pasit, hogy mellettem maradjanak??!
2016. ápr. 19. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Olyat válassz aki komoly szándékú. Ezt úgy értem hogy képes rád várni. Ha meg nem alakult ki semmi komoly, de még is ágyba kötöttetek ki, akkor nem tudom mit vársz. Megvoltál és ment tovább. Közben semmi komoly nem lett és így fájdalom sem.
2016. ápr. 19. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a nők már nem olyanok, mint 50-100 éve vagy igazából az előtte lévő 10 000 évben voltak.

A nők már nem olyanok, mint általában mindannyiunk nagyanyái, dédanyái voltak. A férfiaknak már nincs miért megházasodni vagy akár csak tartós kapcsolatba belemenni.

A nők agyban tömegével elférfiasodtak. A huszas éveikben buliznának, "karrierkednének", "kiélnék magukat" (értsd: sok férfival kefélnének).

Azért termelt ki a világ ennyi nőcsábászt, mert a nők nem akarnak már a huszonéves koruk első felében feleségek és anyák lenni.

2016. ápr. 19. 15:00
 3/12 anonim ***** válasza:
64%

Én is nőcsábásznak tartom magam, de egy dolgot tudok magamról:

Valamikor majd 30-35 éves koromban fogok megállapodni és családot alapítani egy durván 20-25 éves nővel majd. Addig pedig jöhet szerelem, pár hónapos/éves "tartós" kapcsolat, szeretők, dugások, egyéjszakások, bármi. Azokkal a nőkkel, akiket 28-30 éves korom előtt ismerek meg, úgy sem lesz családom.

24/F

2016. ápr. 19. 15:02
 4/12 Blade Bone ***** válasza:
Nem az a lényeg, hanem hogy jó volt-e? Most ha nem vagytok egymás esetei, az ellen nem tudsz mit tenni, talán csak annyit, hogy vágodsz hanyat pár hét után... mert azért két ember 9 hónap alatt...
2016. ápr. 19. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem alakult ki komoly, de lefeküdtél vele. Nem bántásból, de akkor mit vársz tőlük?
2016. ápr. 19. 15:03
 6/12 Blade Bone ***** válasza:
**nem vágódsz**
2016. ápr. 19. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz, amit akarsz.
2016. ápr. 19. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt termeli a világ, amire kereslet van.
2016. ápr. 19. 15:12
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Miért termelt ki a világ ennyi nőcsábászt, kérded. Mert az összes nő a férfiak egy pár százalékára hajt, akik boldogan élnek a lehetőséggel és végigdugják a menüt. Hülyék is lennének elköteleződni, amikor a csajok százával fekszenek le velük ész nélkül, abban a reményben, hátha maradásra tudják bírni.
2016. ápr. 19. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a jóképűségtől függ nőcsábász-e valaki.Az én volt férjem a kifejezetten nem jó pasi kategória volt, mégis végigdugta a kínálatot.Tehát erre nem lehet alapozni.

Viszont érdekesség, ha te lefekszel 9 hónap alatt két pasival már mindjárt ribinek néznek...ellenben, ha egy férfi teszi ezt 1 hét alatt, milyen menő már ugye..és te ugye nem is azonnal estél ágynak velük.Kettős mérce esete.

2016. ápr. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!