Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A párommal 2 éve lakunk együtt és külön kasszán vagyunk. Nekem van egy kis vállakozásom amiből havonta nem kell számolgatnom de nem is élek nagy lábon. Ő 800.000ftot keres (én a negyedét) Úgy volt hogy októberben kimegyünk 1 hétre külföldre nyaralni ( nyáron én minden nap dolgozom napi 15 órában és semmi időnk egymásra) szóval megbeszéltük hogy felesbe kimegyünk. Sajnos az elmúlt 1 hetembe nagy kiesés volt a vállalkozásomba ezért mondtam neki hogy nem tehetem meg hogy kimenjek. :( ( én soha nem kérek tőle semmit, soha nem kell hpgy anyagilag segítsen, de nem erre számítottam) lemondta a nyaralást. :( kb 115.000 lett volna fejenként és ekkora fizu mellett eszébe sem lett volna azt mondani hogy menjünk és ne törődjek azzal hogy nem tudom kifizetni. :(2016. júl. 27. 10:55
11/12 anonim válasza:
Szerintem is nagyon gáz! Hogy lehet ilyen smucig? Te ezt hogy bírod elviselni? Áhhh! ne is mondd!
12/12 anonim válasza:
Havi 800 at keres. Érdekes...politikus ??
Viccet félre téve. Hogy lehet így élni ?
Mi közös kasszán vagyunk pedig lényegesen kevesebbet keresek mint a párom. Szóval ez gáz. De hát nem vagyunk egyformák.
Neki semmiből sem tartott volna kifizesse az utad mivel együtt éltek. Ha sajnálja rád a pénzt akkor hol van a szerelem ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!