Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kapcsolatról? Szerintetek a férfi miért mellőzi a nőt? Van jövője a kapcsolatuknak?
Adott egy 5 èves kapcsolat, 2 ève együtt èlnek. A fèrfi 40 èves, a nő 25.
A kapcsolat 2. èvètől nincs semmi szexualitás a kapcsolatban. A nő kezdemènyez, de a fèrfi csak elutasítja. Azt kell mèg tudni, hogy a fèrfi önkielégítést végez. Állandóan szex társkereső oldalakat böngèsz.
A nő maximálisan hűsèges,szorgalmas típus. Odaadó. Bízik benne hogy javul köztük a helyzet.
Óh ez nagyon egyszerű. A pasi nem akarja megdugni a nőt. Ugyebár emiatt nem szexel vele. Micsoda logika, nem? De azért kanos, így kuhrvákhoz jár.
A jövőjük meg a nőtől függ. Ha kibírja, hogy élete végéig hűséges és nem szexel, akár több évtizedet is együtt lehetnek még.
Ezt nem ertem en sem. :/
Furcsa kapcsolat.
En pl nem mernek benne tervezni a jövőre nezve.
A férfi igényli a szexet, és mégis elutasítja a barátnőjét. Csak nekem tűnik fel a paradoxon? Egy férfi, vagy nő nem végez önkielégítést úgy, hogy elutasítja a partnerét, akivel szexelhetne is. Szex mellet lehet, de úgy, hogy nincs szex, az szinte kizárt.
Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy ha valakinek annyira elmegy a kedve a másiktól, hogy még hozzáérni sem akar. Ez inkább a belső, mint a külső szépséggel függ össze.
Menthetőnek tartom, de szerintem ez alapesetben a nőn múlik. Valamivel elriasztotta a pasit, és ha meg akarja tartani, akkor csak vissza kell hódítania, vagy megszüntetni az okot, ami miatt nem akarja őt. De a korkülönbséget soknak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!