Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek?
nem biztos, hogy bunkóságból csinálta...lehet felajánlhatta volna az összeget, de mondjuk úgy érezte, hogy ezzel a büszkeségedet sértené...
szóval erről beszélned kell vele, mert ennyiből nem tudok véleményt mondani...a másik fél álláspontja is érdekelne!
de ha érdekel tudok írni sztorit ahol hasonló szituban voltam, mint a férjed és mind2 oldalnak meg volt az álláspontja...
23F
Még mindig jobb mintha egyedül ment volna ki...
Amúgy meg az ilyesmi az egyik oka annak, hogy miért jó ha kábé hasonló anyagi színvonalon vannak a felek....
Szerintem örülj, h nem megy nélküled sehova...
Másfelől: kérted tőle, hogy adjon kölcsön erre?
Tudod, akik kérnek, azoknak megadatik.
Nem hiszem, hogy visszautasított volna.
26/F
A közös kasszának akkor van értelme, ha pontosan felezitek a kiadásokat, (nem te vásárolsz többet), és nagyjából azonos a kereset.
És egész addig, amíg nem lesz gyerek, mert onnantól bukó az egész.
Ahogy elnézem, neki ez így totál kényelmes. Gondolom van egy csomó tartaléka. Te meg éppen kijössz, ha egy kiesés vagy megingás után nem tudsz "elővarázsolni" ennyi tartalékot, gyakorlatilag feléled mellette a keresetedet.
Én komolytalannak tartom a külön kasszát, de ha havi 800-ból nem szán rád egyszer (!) 115-öt... az gáz.
Fél heti keresete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!