Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Erről mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve lakunk együtt és külön kasszán vagyunk. Nekem van egy kis vállakozásom amiből havonta nem kell számolgatnom de nem is élek nagy lábon. Ő 800.000ftot keres (én a negyedét) Úgy volt hogy októberben kimegyünk 1 hétre külföldre nyaralni ( nyáron én minden nap dolgozom napi 15 órában és semmi időnk egymásra) szóval megbeszéltük hogy felesbe kimegyünk. Sajnos az elmúlt 1 hetembe nagy kiesés volt a vállalkozásomba ezért mondtam neki hogy nem tehetem meg hogy kimenjek. :( ( én soha nem kérek tőle semmit, soha nem kell hpgy anyagilag segítsen, de nem erre számítottam) lemondta a nyaralást. :( kb 115.000 lett volna fejenként és ekkora fizu mellett eszébe sem lett volna azt mondani hogy menjünk és ne törődjek azzal hogy nem tudom kifizetni. :(
2016. júl. 27. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Megválaszoltad a saját kérdésed: "külön kasszán vagyunk"
2016. júl. 27. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

nem biztos, hogy bunkóságból csinálta...lehet felajánlhatta volna az összeget, de mondjuk úgy érezte, hogy ezzel a büszkeségedet sértené...

szóval erről beszélned kell vele, mert ennyiből nem tudok véleményt mondani...a másik fél álláspontja is érdekelne!

de ha érdekel tudok írni sztorit ahol hasonló szituban voltam, mint a férjed és mind2 oldalnak meg volt az álláspontja...

23F

2016. júl. 27. 10:58
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Még mindig jobb mintha egyedül ment volna ki...

Amúgy meg az ilyesmi az egyik oka annak, hogy miért jó ha kábé hasonló anyagi színvonalon vannak a felek....

2016. júl. 27. 11:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyéb dolgokban milyen? Elszámoltok forintra egymással? Vagy ott engedékenyebb?
2016. júl. 27. 11:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Most ha megkérem hogy vegyen ezt azt otthonra akkor hoz haza de a én többet
2016. júl. 27. 11:23
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Ezt nektek kell megbeszélnetek, de javaslom, nézz utána kuponos utazásoknak is, lehet, hogy jóval kevesebből is kijönnétek, én idén így megyek ősszel.
2016. júl. 27. 11:25
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
67%

Szerintem örülj, h nem megy nélküled sehova...

Másfelől: kérted tőle, hogy adjon kölcsön erre?

Tudod, akik kérnek, azoknak megadatik.

Nem hiszem, hogy visszautasított volna.

26/F

2016. júl. 27. 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

A közös kasszának akkor van értelme, ha pontosan felezitek a kiadásokat, (nem te vásárolsz többet), és nagyjából azonos a kereset.

És egész addig, amíg nem lesz gyerek, mert onnantól bukó az egész.

Ahogy elnézem, neki ez így totál kényelmes. Gondolom van egy csomó tartaléka. Te meg éppen kijössz, ha egy kiesés vagy megingás után nem tudsz "elővarázsolni" ennyi tartalékot, gyakorlatilag feléled mellette a keresetedet.

2016. júl. 27. 12:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem az, hogy ez NAGYON gáz. Mondjuk azt sem értem, hogy lehet így élni. Mindig minden közös programot felesben fizettek? Az étteremben külön kéritek a számlát? Nekünk sincs közös bankszámlánk vagy ilyesmi, de nem számoljuk fillérre pontosan, ki mit vásárolt, mit fizetett, van, hogy ő fizet (többször), van hogy én. A nyaralást felezzük, de ha neki épp nem lenne pénze/nem lenne annyi, én kifizettem volna az ő részét is mindenképpen.
2016. júl. 27. 16:12
 10/12 fru_ ***** válasza:
100%

Én komolytalannak tartom a külön kasszát, de ha havi 800-ból nem szán rád egyszer (!) 115-öt... az gáz.

Fél heti keresete.

2016. júl. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!