Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak akkor szexeltek, ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor szexeltek, ha már kívánjátok?

Figyelt kérdés

Elsősorban régebb óta együtt élőknek szól a kérdés.

Csak akkor kezdeményeztek szexet, ha már kívánjátok nagyon, bizsereg stb., vagy akkor is, ha csak eszetekbe jut, hogy jó lenne, miért ne, stb.? Nyilván úgy értem, akkor is megjön a kedv.

2016. júl. 21. 19:23
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Egyrészt, szerintem van ilyen. Bár most nem erre gondolok.

Nálam például szokott olyan lenni, hogy nap közben eszembe jut, kívánom, de estére már nem érzem a bizsergést (mondjuk mert fáradt vagyok), mégis kezdeményezek, mert kedvem van hozzá, a bizsergés meg hamar visszajön.

2016. júl. 21. 20:54
 22/27 Titusztitusz ***** válasza:
Aha...Így már értem a kérdésed lényegét...Viszont azt nem hiszem hogy a nejem olyan szitukba keveredne bármikoris mint te,mivel nálunk gyakorlatilag előjáték nélkül kerül sor mindig a dologra,vagy legalábbis az az előjáték mindig,hogy alaposan meg kell törölni őt alul,mivel már a kezdés előtt olyan nedves,hogy csak na...Szóval száraz állapotban én még sosem láttam,ha szexre támadt kedve bármikor is...
2016. júl. 21. 21:02
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen akkor. Szerencsére azért gyakran kívánjuk,sőt, a gyerekek miatt nem is mindig tudjuk megvalósítani, amikor szeretnénk.
2016. júl. 21. 21:33
 24/27 anonim ***** válasza:

Szeritem a nők sosem kezdeményeznek kivéve szépfiú, izomtibi, néger és macho figurák esetében. De Koczka Béla, Zsíros Pisti vagy Csontos Szili esetében sohase!

2016. júl. 21. 21:35
 25/27 anonim ***** válasza:

2 év után az exemmel anno állandó gond volt a nedvesedés és vágy sem volt.

A mostani páromat állandóan kívánom 2év után is. Ha nem vagyunk együtt éppen akkor szexchat :-)

2016. júl. 21. 22:22
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindig én kezdeményezek, mert a férjem a legtöbb esetben (bár kivételek vannak..) kapható rá, azonban nálam hangulat és kedvfüggő a dolog...tehát ha ő próbálkozna, de nekem nem lenne kedvem, úgysem lenne semmi. Általában akkor van szex, ha vágyom rá. Csak azért, mert épp unatkozok..és majd megjön közben a kedvem..nincs. 31/nő
2016. júl. 22. 11:51
 27/27 anonim válasza:
Nálunk a kezdemènyezès mindig más, van hogy ő kezdi van hogy èn de hála isten minden nap adunk rá minimum fél órát
2016. júl. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!