Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor szexeltek, ha már kívánjátok?
Figyelt kérdés
Elsősorban régebb óta együtt élőknek szól a kérdés.
Csak akkor kezdeményeztek szexet, ha már kívánjátok nagyon, bizsereg stb., vagy akkor is, ha csak eszetekbe jut, hogy jó lenne, miért ne, stb.? Nyilván úgy értem, akkor is megjön a kedv.
2016. júl. 21. 19:23
11/27 A kérdező kommentje:
Titusztitusz neked szólt.
Viszont nem mennyiséget kérdeztem, és ez már nem csak neked szól.
2016. júl. 21. 20:03
12/27 anonim válasza:
Nálunk legalább napi egy megszokott lenni
13/27 Titusztitusz válasza:
Mármint arra értetted akkor a kérdésedet kérdező,hogy mennyire intenzíven kívánja a nejem a jót?Hát...Mivel már írtam hogy én éjjel-nappal készen állok mindig,hát az idők folyamán úgy alakult a dolog,hogy olyan nála az élvezetek iránti igény,mint az alkoholistánál a "bódulat" utáni örökös vágy...Azaz van amikor olyan hangulatban van,hogy szabályosan remeg a vágytol,máskor meg "stresszoldó módszerként" igényli,máskor meg amikor valami öröm éri,akkor csak gondol egyet,és igényli...Meg hasonlók...
14/27 A kérdező kommentje:
Nagyjabol igy ertettem, igen. De erre valszeg csak ő tudna igazan valaszolni. Köszi azert!
2016. júl. 21. 20:18
15/27 Titusztitusz válasza:
Nem szokásom hazudozni,kérdező...Ha erre akartál volna célozni...
16/27 A kérdező kommentje:
Jesszom, dehogy.
Csak ő tudja, h mit erez.
2016. júl. 21. 20:23
17/27 Titusztitusz válasza:
A csudát csak ő...Azért 23 év házasság után már úgy ismeri az ember a párját, mint saját magát...
18/27 anonim válasza:
Én teljes egészében a másikra bízom én nem vagyok képes ezt erőltetni. Ha soha akkor soha. Gondolom akkor ő mással van, de ez van, ezt meg kell emésztenem. Megértem őt.
19/27 A kérdező kommentje:
Titusz, biztosan nagyon jól ismered, én csak annyit mondtam, hogy ezt megkérdezném tőle, mint nő a nőtől. Ennyi.
Nincs szó erőltetésről, nincs szó számokról, a kérdésem nem erre irányult.
Akkor kérdezem úgy, hogy aki kezdeményezni szokott, az csak akkor teszi, ha már kívánja?
2016. júl. 21. 20:41
20/27 Titusztitusz válasza:
Nade kérdező...Hát ugyan mi máskor szoktak még nők szexet kezdeményezni? Te láttál már olyat amikor vágy nélkül kezdeményeztek? ANNAK mi értelme lenne? Megint más az,amikor KISZOLGÁLTATOTT NŐK elviselik(!)fogukat összeszorítva,hogy valami kopasz vén majom rájuk mászik időnként,nade hogy ilyen esetekben még ŐK KEZDEMÉNYEZNÉNEK?Én ilyenröl még sosem hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!