Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire kívánjátok jobban a szexet mint amennyit szexeltek naponta vagy hetente? Vagy esetleg szoktatok még masztizni mellette?
Nincs pasim, szóval a napi 1-2 helyetti napi 0 eléggé kiábrándító... Masztizni szoktam, azt naponta.
L
Heti egyre korlátozódtunk. Általában elalszunk. Vagy mikor lehetne, zavarnak minket aztán meg elfáradunk és elalszunk. Vagy kedv sincs, olyan is van néha. Amúgy nem lakunk együtt, így elég tré a helyzet. Szóval mostanában ritkán jön össze. Jó lenne a heti 2-3, csak nem akar összejönni.
Én magamhoz nyúlni havi szinten ha kétszer, akkor lehet sokat mondok. Nincs rá igényem nekem, inkább a párommal volnék.
Sajnos a pasim bentlakásos suliba jár, ezért nehezebb időszakokban van hogy csak havonta szexelünk. Szünetekben vagy amikor hazajön akkor minden nap csináljuk.
Ilyenkor nincs szükségem masztira, de ezen kívül szoktam szinte minden nap, van hogy egy nap többször is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!