Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz az együttélés? Miként ne legyek idealista és próbáljam meg elfogadni azt, hogy semmi sem tökéletes?
Nem értelek. Egyrészt az ami nektek volt, nem kapcsolat. 9 hónapig nem is találkoztatok? És az a rengeteg veszekedés.. Ami ennyire nem megy, azt nem kellene ennyire erőltetni.
Azt látom, az írásodból, hogy boldogtalan vagy, de úgy tűnik nem eléggé, hisz akkor már kiléptél volna ebből a kapcsolatból.
Ha a megfelelő, hozzád passzoló emberrel vagy együtt, akkor nem nehéz az együtt élés. Én sem éltem mással együtt, csak a férjemmel (esküvő előtt is egy ideig). Nem volt semmi gondunk egymással, és azóta sincs. A különbség talán az, hogy mi az összeköltözés előtti 1 évben minőségi időt töltöttünk együtt, elég sokat. Szerintem többet is, mint egy átlagos pár akik együtt járnak. Ezáltal megismertük egymást alaposan. Így nem volt gond az összeköltözésnél sem.
Ne haragudj hogy ezt írom, de akik nem csak dugni járnak össze, hanem beszélgetni is, megismerni egymást, azoknál nem lesz ilyen probléma.
Te szinte egy idegennel költöztél össze, szóval nem is csoda ha nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!