Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyökkel, illetve hátrányokkal jár az együttélés?
Nem érzem hátrányát, néha vannak súrlódások, de az max pár óra. Ha úgy van el tudunk vonulni a lakás két pontjára egyedül feltöltődni. Azzal lehetek így akit szeretek, akivel meg akarom osztani az életem! Kell egy kis összeszokás, megbeszélni a dolgokat (ez a kulcsa), engedni kell néha egy kicsit, de utána hogy van ki mellett felébredni, hogy az a kis lakás a kettőtöké, este együtt pihentek, nem kell szervezni hogy hogyan mész hozzá, hogyan lesztek.
Párom pl imád azóta barkácsolni mióta összeköltöztünk, amíg a szüleivel volt nem akart, hisz vagy nem engedték vagy felesleges lett volna, de most már " ezt nekünk csinálom" címszóval szereti. :) Én is szeretek úgy főzni hogy hazavárom vele!
Ha a hozzàd valóval vagy akkor nincs hàtrànya. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
Előnyök? Sok van:) Azzal élsz akivel szeretitek egymàst, van kivel beszélgetni, van kivel összebújni. Nem kell megszervezni a talàlkàt a szexhez , csak egymàsnak estek és kész:). Jó érzés együtt feküdni, a màsik puszijàra, simogatàsára ébredni. Megosztani valakivel örömöt, bànatot... Amit addiig egyedül csinàltàl közössé vàlik(hàztartàs, anyagi terhek). Megosztani az életedet a lelki tàrsaddal. Nincs ennél jobb dolog a vilàgon!!!!!
Akkor #13-as, te csak fél egyig élj együtt. :-))
Amúgy meg, ha a megfelelő emberrel élsz, akkor ez egyáltalán nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!