Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hoztatok mar vissza igazan melyrol a kapcsolatotokat? Hogyan?
Egyszer volt egy mélypontunk, ahol majdnem vége lett. Mentális betegségeim vannak, két éve állok kezelés alatt. Volt egy húzósabb időszak, amikor többször is összeomlottam, és kórházba szállítottak. Az egyik nagyon durva eset után bejött hozzám a kórházba, és szakítani akart. Elfáradt szegény, hiszen sok mindent kellett kibírnia mellettem. Kérleltem, hogy ne tegye, adjon még egy esélyt. Mindketten sírtunk, mondta, hogy neki az élni akaró énemre van szüksége. Én pedig megígértem neki, hogy ezentúl jobban fogok igyekezni. Megköszöntem neki, hogy egyáltalán idáig kitartott mellettem, és elismertem, hogy kicsit elkényelmesedtem vele kapcsolatban, nem vettem számításba, hogy ő is fárad.
Azóta szerencsére minden rendben közöttünk, és én is sokkal jobban vagyok. Kellett ez a "pofon", ez a sokkhatás, hogy végre elindítson a jó úton.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!