Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mennyire befolyásolná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire befolyásolná a kapcsolatotokat ha ebben a helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés

Nem lehet gyermekem, nehezen de megbékéltem vele.

Vérszerinti nem lehet de szívszerinti még lehet, szeretnék majd örökbe fogadni.

Nehezen ismerkedem mert félek ha komolyabb lesz a kapcsolat a páromat megfosztom majd a saját gyermek lehetőségétől...

21L

2016. jún. 19. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Legalább a szándék megvan rá, szóval ha szimpatikus a Nő, nem zavarna. Sok olyat ismerek, aki vállalhatna gyereket, de "nem akarja tönkreb*szni az alakját"... Az viszont gázabb.
2016. jún. 19. 19:57
 2/6 opened paradise ***** válasza:
Kicsit sem.
2016. jún. 19. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem hátrány, sőt becsületes dolog tőled! Én szerencsére az egészségesek közé tartozom, de anyukámnak is mondtam,h ha nekem ne adj Isten úgy adódna, h nem lehet, akkor is szeretnék örökbe fogadni :) 22/L
2016. jún. 19. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne stresszelj ezen. Ha szeret majd a párod, biztosan meg tudjátok oldani. Ugyan nem tudom, milyen okból nem lehet gyereked, de ha petesejtjeid vannak, és elég jó körülmények közt éltek makd, akkor ott a lombik bébi program is, esetleg béranyát is találhattok, így lehet vérszerinti gyereketek is. De ha ez nem opció, akkor az örökbefogadás is teljesen jó megoldás lehet.

Ne problémázz, inkább próbálj meg boldog lenni, és élvezni az életet :)

2016. jún. 19. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Nálam nem befolyásolna semmit.

Ha tudsz róla, és az ismerkedés során (mikor már van valamennyi bizalom) ezt az információt megosztod a fiúval, és ő ennek tudatában folytatja veled, akkor szerintem nem lehet gond.

Ha már kapcsolatban vagytok, mikor elmondod, nagyobb lesz a szakítás esélye, bár ez függ a fiú érettségétől ill. gondolkodásától is.

Akinek igazán fontos leszel, elfogadja majd a helyzetet.

26/F

2016. jún. 19. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ismerkedésben e miatt ne fogd vissza magad, a gyerek téma kicsit későbbi, ha téma lesz.

Örökbe fogadni meg tök jó dolog!

2016. júl. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!