Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a pasid egyik pillanatról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasid egyik pillanatról a másikra lezárná a kapcsolatotokat, akkor meg akarnátok tudni hogy miért?

Figyelt kérdés
Az enyém letudta pár szóval és egy e-maillel a búcsút. Nyilván tudni szeretném hogy mi van, főleg hogy előtte hősszerelmes volt, rá másnap meg jégcsapember. Azóta sem ír, nem értem. Én tudni akarom hogy mi ez, és hogy most vége-e. Ráírhatok én?
2016. ápr. 27. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Minek?
2016. ápr. 27. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Aki email-ben meg ilyen módokon szakít, az egy sunyi nyuszi. Jó hogy meg szeretnéd tudni miért, szóval nyugodtan vond kérdőre. Ettől nem leszel szánalmas, inkább csak kiállsz magadért.
2016. ápr. 27. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Persze.
2016. ápr. 27. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha ennyivel elintézett, akkor inkább hagyjuk békén egymást. Bár ez csak én vagyok, alapvetően érthető, hogy miért érdekel, egyszer megkérdezheted tőle.
2016. ápr. 27. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:
23%

Szexkapcsolat volt?

Eléggé tárgyként beszélsz róla,, vagy úgy, mintha a kutyád lenne. Bár én a kutyákat se kutyámnak hívom, hanem másképp, mint akit szeretek. Ezek szerint te sem szeretted őt.

2016. ápr. 27. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Mindenképp kérdezd meg, mert ez így nagy parasztság.

Ha valakit kirakunk, tartozunk neki a válaszokkal a kérdéseire.

2016. ápr. 27. 21:49
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. Egy emailben elintézett, és ezek után még te akarsz neki tekerni, hogy de miért? Legyen már egy kicsit több önbecsülésed, és hagyd az ilyen alakokat. Jóval többet érdemelsz egy emailnél, meg két szónál, úgyhogy eszedbe ne jusson energiát fektetni abba, hogy próbálod felvenni vele a kapcsolatot.
2016. ápr. 28. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért? Szerintem egész egyszerű! Nem akarom csúnya szavakkal illetni, de sajnos valószínűleg van már valakije. Azért lépett így le. Én a helyedben nem akarnám megbeszélni vele. Nem akarnám még azt, hogy a szembe "köpje", hogy van nője. (Másként nem lépett volna le ilyen könnyen és paraszt módon.) Szerintem sokkal jobban fájna. Így is eléggé megalázó, hogy csak ennyire méltatott,hogy egy emailt írjon. Szerintem jobb a boldog tudatlanság ebben az esetben. Amúgy mennyi időt voltatok együtt? Szerintem te is tisztában vagy vele, hogy ez van. Ja és egy fontos! Később, ha a másik dobja, vissza ne fogadd! Ne alázd meg magad még egyszer! Kitartást!

25L

2016. ápr. 28. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Az utolsó jól leírta. Én megértem, hogy tudni szeretnéd (én is kíváncsi lennék a helyedben), de valószínüleg jobban jársz, ha megpróbálod örökre elfelejteni.

Tudnod kell még, hogy ha így alakult, nem a Te hibád volt. Ha Veled lett volna a gond, akkor felvállalja, és meg tudja beszélni veled.

2016. ápr. 28. 22:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Örülök hogy megtudtam. Elmondta hogy már hetek óta valaki más van az életében.

Valahol jó érzés hogy már tudom hogy képmutató volt :(

2016. ápr. 30. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!