Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a pasid egyik pillanatról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasid egyik pillanatról a másikra lezárná a kapcsolatotokat, akkor meg akarnátok tudni hogy miért?

Figyelt kérdés
Az enyém letudta pár szóval és egy e-maillel a búcsút. Nyilván tudni szeretném hogy mi van, főleg hogy előtte hősszerelmes volt, rá másnap meg jégcsapember. Azóta sem ír, nem értem. Én tudni akarom hogy mi ez, és hogy most vége-e. Ráírhatok én?
2016. ápr. 27. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Idővel megtanulod majd kiszűrni az ilyen pasikat. Te kérdeztél rá? Vagy magától mondta el? Mindenesetre nem a te hibádból történt ez. Csak a hímtagját nem képes a nadrágjában tartani. Úgyhogy fel a fejjel, jön majd egy rendes srác is ! :)
2016. ápr. 30. 08:49
 12/13 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem rá, hogy van-e másik nő is hogy így viselkedik velem.

Nagyon rosszul érzem most magam, ő volt az első barátom, pedig 25 elmúltam. 8 hónapig voltunk együtt :(

2016. ápr. 30. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor ez megoldódott,, azt akartam mondani én is, válaszul:

"és hogy most vége-e. " Igen, az nyilvánvaló.

Fel a fejjel!

2016. ápr. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!