Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző és anyagias vagyok?
Én már dolgozom, épp házvétel küszöbén állok. Ezért fogom a pénzt, hisz még felújítani is kell majd. Közben még vannak kiadásaim a speciális étrendű kutyám és az autóm miatt.
Párom még nem dolgozik, de a szülei sem támogatják. Viszont szinte mindig nálam van, és így szinte dupla annyi fogy kajára ha nem több. Közben a szülei a tesója pasiját eltartják, mert ő náluk lakik, hozzám a párom ingazik 200 kmre (ingyen utazik).
Tegnap mondtam neki, hogy ez így nem oké, mert azt sem látom, hogy építené a jövőjét, csak elvan. Ezért pénzt kérjen a szüleitől kajára, hogy legalább havi 20 napon abból éljen, mert így kifutok a pénzemből.
Szerintetek önző dolog volt ez tőlem?
Ui: Ami vagyonom van, azt saját erőből értem el, nem vagyunk gazdagok, anyum lelki támaszon kívül nem tud segíteni.
24/N
Nem élünk még együtt. Én dolgozom, ő most végzett a sulival, ezért nálam van az albiban, hétvégén én hazautazom anyumhoz, és jelenleg a kutyámhoz is. Ő jön velem. A vizsgáira nem tanult, nem sikerültek neki, pedig ígérte, hogy tanul, és utána beajánlom a munkahelyemre. Ezt is mondtam neki tegnap, hogy nem teszem meg, mert nem hiszek abban, hogy megállná a helyét.
Nem arról van szó, hogy ne hívnám meg egy egy ebédre. De eddig az egész havi kajáját álltam, hisz haza alig megy, jön velem, ami nem baj, de nincs munkája, se ösztöndíja, ha én nem lennék a szűlei tartanák el.
Jól írta egy válaszoló... Ha gyereket akarnék, szülnék. Így úgy érzem én teszek a közös jövőért, amit addig megtartok magamnak míg rajta nem érzem az igyekezetet.
A saját jövőnket sem építi, de úgy gondolpm, hogy a tanulmányai és a karrierje nem az én jövőm, hanem az övé. Ő profitál belőle főként, aztán ha összeeresztjük a pénzügyeket, akkor közös lesz. De jelenleg igen. Én jövőm és ő jövője, mert egy év után egy kapcsolatban a pénzügyet még nem keverném. Úgy gondolom érthető.
24évessen mennyit keresel hogy albérletben, kocsi mellet,speciális étrendü kutya mellett lakást tudsz venni?
A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.
# 15/17 Időpont ma 20:50 Privát üzenet
Szerinted ez a válasz hasznos.
Bennem is ez merült fel miután elolvastam a kérdést. Milyen diplomád van és mennyit keresel? Lehet házat venni 2 millából és 32 millából is.
Az, hogy mennyit keresek irreleváns a kérdés szempontjából, teljesen átlagos diplomám van jó szakmában. Meg tudom oldani a házvételt, ennyi.
Azért vagyok vele, mert emberileg nagyszerű, és megad mindent, amire vágyom egy kapcsolatban. Ez az egy hiba van, de úgy gondolom ezen lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!