Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző és anyagias vagyok?
Én már dolgozom, épp házvétel küszöbén állok. Ezért fogom a pénzt, hisz még felújítani is kell majd. Közben még vannak kiadásaim a speciális étrendű kutyám és az autóm miatt.
Párom még nem dolgozik, de a szülei sem támogatják. Viszont szinte mindig nálam van, és így szinte dupla annyi fogy kajára ha nem több. Közben a szülei a tesója pasiját eltartják, mert ő náluk lakik, hozzám a párom ingazik 200 kmre (ingyen utazik).
Tegnap mondtam neki, hogy ez így nem oké, mert azt sem látom, hogy építené a jövőjét, csak elvan. Ezért pénzt kérjen a szüleitől kajára, hogy legalább havi 20 napon abból éljen, mert így kifutok a pénzemből.
Szerintetek önző dolog volt ez tőlem?
Ui: Ami vagyonom van, azt saját erőből értem el, nem vagyunk gazdagok, anyum lelki támaszon kívül nem tud segíteni.
24/N
18:45 a kérdező azt is írta, hogy a pasi nem tesz sokat azért, hogy építse a jövőjét. És itt nem arról van szó, hogy a kérdezőnek sok van és sajnálna, hanem hogy kevés van neki amire szüksége lenne! Nem felesleges dolgokra veri el! A párkapcsolat egy egyenlő viszony, nem arról szól, hogy az egyik függ a másiktól és eltartják! És arról sem volt szó, hogy semennyit sem hajlandó segíteni, hanem hogy van egy határ és az most jött el. A pasi vajon a farkán kívül mit tesz ebbe a kapcsolatba, míg a kérdező már 24 évesen már ilyen céltudatos és sikeres?
A kutyával meg mégis mit csináljon szerinted? Dobja ki, mert úgy alakult, hogy drágább étrendre van szüksége felteszem az egészsége miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!